Покров Четверг 16.05.24, 13:54
Сайт
Главная » 2012 » Декабрь » 10
На Дніпропетровщині ціни на продукти харчування та тарифи на житлово-комунальні послуги залишаються стабільнимиТакі дані оприлюднило Головне управління статистики у Дніпропетровській області. Зокрема, в повідомленні йдеться, що у листопаді 2012 року індекс споживчих цін по Дніпропетровській області склав 99,4% (по Україні - 99,9%). За цим показником Дніпропетровщина посідає лідируючі позиції серед областей України. Така ситуація зумовлена насамперед зниженням цін в регіоні на продукти харчування на 0,3% та зниженням тарифів – на 4,4% – по  групі «Житло, вода, електроенергія, газ та інші види палива».

В Николаеве жители 240 домов остались без тепла в результате прорыва теплотрассыВ результате скачка давления (гидроудара) на Николаевской ТЭЦ произошел разрыв теплотрассы в результате чего без теплоснабжения остались жители 240 домов Центрального, Ленинского и Заводского районов города. По данным пресс-службы облМЧС также без отопления остались горбольница №3 и роддом №1.

На Дніпропетровщині за 11 місяців 2012 року обсяги виробництва чавуну та прокату зросли більше ніж на 7% у порівнянні з аналогічним періодомНа Дніпропетровщині за 11 місяців 2012 року обсяги виробництва чавуну та прокату зросли більше ніж на 7 % у порівнянні з аналогічним періодом минулого року (за оперативною інформацією головного управління промисловості Дніпропетровської облдержадміністрації). Зокрема, чавуну виготовлено 8,7 млн тонн, що становить 107 % до 11 місяців минулого року, сталі виготовлено майже 9 млн тонн, що становить 104,5 %. Прокату та напівфабрикату виготовлено 9 млн тонн, що становить 107,2%, труб виготовлено 1,3 млн тонн, що становить 107,1%. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул під час оперативної наради з розвитку промислового комплексу регіону.

На Дніпропетровщині діти-сироти безкоштовно відвідають новорічні вистави в обласних театрахНа Дніпропетровщині з 19 грудня по 13 січня для дітей в театрах області пройдуть новорічні вистави. За підтримки губернатора Олександра Вілкула всі діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, віком від 3 до 14 років, які виховуються у родинах, отримають безкоштовні квитки на новорічні вистави. Також всі діти цієї категорії відвідають святкові концерти в міських та районних будинках культури. Про це повідомила заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Марія Пустова під час наради щодо організації новорічних свят для дітей області.