Покров Четверг 16.05.24, 14:57
Сайт
Главная » 2012 » Декабрь » 11
У санаторіях Дніпропетровщини в 2012 році оздоровились майже 15 тис жителів регіону та УкраїниНа Дніпропетровщині під керівництвом губернатора Олександра Вілкула активно розвивається система санаторно-курортного оздоровлення. Особливості роботи санаторіїв Дніпропетровської області обговорили на першій регіональній конференції «Природні можливості санаторно-курортного лікування на Дніпропетровщині». У конференції взяли участь головні лікарі мережі санаторіїв області, представники профспілок та медичні фахівці.

З ініціативи Олександра Вілкула на Дніпропетровщині стартував перший в Україні унікальний інтерактивний проект Віртуальна аерокосмічна школаЗ ініціативи губернатора Олександра Вілкула на Дніпропетровщині стартував перший в Україні унікальний електронний проект «Віртуальна аерокосмічна школа». Цей інтерактивний проект дозволяє молоді віком від 12 до 18 років незалежно від місця проживання через Інтернет здобувати аерокосмічну освіту. У тому числі слухати лекції провідних викладачів Дніпропетровщини й України. 

На Дніпропетровщині на випадок негоди в повній готовності перебувають 234 аварійно-відновлювані бригадиЗа завданням губернатора Олександра Вілкула на підприємствах житлово-комунального господарства області створені достатні обсяги матеріально-технічних резервів, а також ремонтних комплектів для подолання позаштатних ситуацій в системах газо-, тепло-, водопостачання у разі їх виникнення внаслідок погіршення погодних умов. На випадок негоди на Дніпропетровщині в повній готовності перебувають 234 аварійно-відновлювані бригади.

У держбюджеті на 2013 рік передбачено майже 100 млн грн на будівництво Дніпропетровського метроПрезидент України Віктор Янукович та Уряд надають вагому підтримку Дніпропетровській області у реалізації великих інфраструктурних проектів. У держбюджеті на 2013 рік передбачено майже 100 млн грн на продовження будівництва Дніпропетровського метро. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул під час селекторної наради.

Нікопольська об'єднана державна податкова інспекція інформуєТри дні на перевірку у зв’язку з припиненням дільності ФОП
Нікопольська ОДПІ доводить до відома, що 14 листопада поточного року набрали чинність зміни до статті 82 Податкового кодексу України, яка регулює строки проведення виїзних перевірок (Закон України від 2 жовтня 2012 року №5412-VI).