Покров Четверг 16.05.24, 21:42
Сайт
Главная » 2012 » Декабрь » 12
До кінця року буде завершено другий етап реконструкції фільтрів на Аульському водоводі (фото)На Аульському водоводі завершується другий етап модернізації системи очистки питної води. У рамках проекту до кінця року будуть реконструйовані 6 швидких безнапірних фільтрів. Таким чином за останні два роки за завданням губернатора Олександра Вілкула на Аульському водоводі реконструйовано 18 з 24 фільтрів та система збирання освітленої води в цеху очисних споруд. 

До уваги жителів Дніпропетровщини: дотримуйтесь правил користування газовими приладами у побутіПриродний газ забезпечує тепло і затишок в наших оселях, але важливо пам’ятати про його небезпечні властивості та чітко й уважно дотримуватись правил безпечного користування.
Пам'ятайте: для запобігання нещасних випадків при користуванні газовими водонагрівачами і опалювальними приладами 

Олександр Вілкул привітав суддів та працівників судів із професійним святомГолова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул привітав суддів та працівників судів із професійним святом. Під час урочистостей, які пройшли у Дніпропетровській філармонії, губернатор вручив обласні нагороди кращим працівникам судів.