Покров Четверг 16.05.24, 16:19
Сайт
Главная » 2012 » Декабрь » 13
На Дніпропетровщині відбувся міжнародний майстер-клас з сучасних методик хірургії у дітей У Дніпропетровській обласній дитячій клінічній лікарні розпочався міжнародний майстер-клас з відкритої та лапароскопічної (без розрізу) хірургії у дітей, що триватиме з 13 по 15 грудня. У рамках майстер-класу науковці та фахівці обласної дитячої клінічної лікарні спільно з Російським національним центром здоров’я дітей проведуть операції пацієнтам з вадами стравоходу та шлунково-кишкового тракту. Поділитися досвідом та перейняти нові знання приїхали лікарі та науковці з Росії та всієї України.

Відтепер на Дніпропетровщині батьки отримали можливість записати свою дитину в будь-який дитсадок області через Інтернет (фото)Відтепер на Дніпропетровщині батьки отримали можливість заздалегідь записати свою дитину в будь-який дитсадок області через Інтернет. Про це повідомив губернатор Олександр Вілкул. Це стало можливим завдяки впровадженню на Дніпропетровщині першої в Україні комплексної регіональної системи реєстрації дітей в дитсадки області через мережу Інтернет. Губернатор презентував роботу системи на прикладі дитсадка №292 у Дніпропетровську.

 На Дніпропетровщині у рамках програми «Зупинимо туберкульоз в Україні» визначили переможців конкурсу на краще фото та соціальну рекламуНа Дніпропетровщині підбили підсумки конкурсу на краще фото та друковану соціальну рекламу, що присвячені боротьбі з туберкульозом.  Регіональний конкурс проходив з 5 листопада по 9 грудня 2012 року у рамках програми «Зупинимо туберкульоз в Україні», що реалізується Фондом «Розвиток України».