Покров Пятница 17.05.24, 00:28
Сайт
Главная » 2012 » Декабрь » 17
2012 рік став особливим для культурної та мистецької галузі Дніпропетровщини. Світові прем’єрні вистави, безпрецедентні перемоги, унікальні виставки, розкриття нових талантів і зірок, відродження національної культурної спадщини та пам’яток Великої Вітчизняної війни – все це зміцнило лідируючі позиції Дніпропетровщини як регіону-лідера та одного з провідних культурних центрів в Україні

До уваги жителів Дніпропетровщини. Дотримуйтесь правил безпечної поведінки під час ожеледиці Шановні громадяни, 
дотримуйтесь правил безпечної поведінки під час ожеледиці:
- Ходіть не поспішаючи, ноги злегка розслабте в колінах, ступайте на всю підошву. Пам’ятайте, що поспіх збільшує небезпеку падіння, тому пересувайтесь неквапом.
- Ходіть тротуаром ближче до стін будинків, огорож чи стовпів. В разі падіння вони стануть для вас опорою. Уникати предметів з гострими кутами.

За завданням Олександра Вілкула на Дніпропетровщині тривають рейди щодо захисту хвойних лісів від незаконної вирубкиНапередодні Новорічних свят за дорученням губернатора Олександра Вілкула на Дніпропетровщині проводиться системна робота щодо захисту хвойних лісів від незаконної вирубки. Зокрема, з кінця листопада в регіоні проводяться спеціальні рейди. Станом на 17 грудня 2012 року в лісових господарствах області проведено 118 рейдів, під час яких виявлено 11 незаконно зрубаних ялинок

Нікопольська об'єднана державна податкова інспекція інформуєСвідоцтво платника єдиного податку, видане у 2012 році, не підлягає заміні новим.
З 12 серпня 2012 року згідно Закону України від 05.07.12 №5083-VI "Про внесення змін до ПКУ щодо державної податкової служби та у зв”язку з проведенням адміністративної реформи в Україні” вступили в дію зміни до глави 1 розділу XIV Податкового кодексу України щодо введення додаткових груп платників єдиного податку, в тому числі п”ятої групи, - про це зазначила начальник відділу адміністрування податків на доходи фізичних осіб Нікопольської ОДПІ Валентина Ігнатченко під час зустрічі з кореспондентами Нікопольського медіа - центру.