Покров Четверг 16.05.24, 11:26
Сайт
Главная » 2012 » Декабрь » 18
Олександр Вілкул привітав з 20-річчям одне з найбільших машинобудівних об’єднань України – НВГ «Дніпротехсервіс»Голова облдержадміністрації Олександр Вілкул привітав з 20-річчям одне з найбільших машинобудівних об’єднань –  «Дніпротехсервіс». Створена у 1992 році науково-виробнича фірма «Дніпротехсервіс» з роками стала керуючою компанією науково-виробничої  групи «Дніпротехсервіс», до складу якої входять близько 20-ти провідних підприємств важкого машинобудування, підземної інфраструктури та ракетно-космічної галузі України.

Губернатор Дніпропетровщини відкрив п’ятиметрову новорічну ялинку в дитячому центрі соціальної реабілітації «ПерлиЗ нагоди Дня Святого Миколая губернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул відкрив п’ятиметрову новорічну ялинку в Дніпропетровському «Артеку» – дитячому центрі соціальної реабілітації «Перлина Придніпров’я». Наразі в Центрі проходять курс оздоровлення й реабілітації 200 дітей. Це діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, та діти з малозабезпечених сімей і родин, які опинилися в складних життєвих обставинах

Після 14-ї години в Нікополі відновлять нормальне водопостачання18 грудня вночі в Нікополі було виявлене витікання води на магістральному водопроводі. Оперативно була виявлена точка та причина прориву - вихід з ладу запірної арматури діаметром 800 мм через ймовірно заводський брак.  Водопостачання було перекрито, з 6-30 ранку розпочались ремонтні роботи, які за завданням губернатора Олександра Вілкула очолив його заступник Геннадій Темник. 

Олександр Вілкул привітав правоохоронців Дніпропетровщини з професійним святом – Днем міліціїГубернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул привітав працівників правоохоронних органів області з 21-ю річницею української міліції. У рамках регіональної програми «Безпечне місто» губернатор вручив ключі від сучасного службового автомобіля марки «Рено» Управлінню МВС України на Придніпровській залізниці.

Підсумки 2012 року: ТОП-10 визначних досягнень у сфері дорожнього будівництва та транспортної інфраструктури Дніпропетровщини (фото)У Дніпропетровській області під керівництвом губернатора Олександра Вілкула створюється сучасна дорожньо-транспортна інфраструктура – реалізується низка великих інфраструктурних проектів, реконструюються та будуються нові дороги, мости, вокзали, колії, відкрито нові швидкісні рухи поїздів. 

За період часу з 01.12 до 17.12 до Орджонікідзевського МВ ГУМВС України в Дніпропетровській області надійшло 95 заявиЗа період часу з 01.12.2012 року по 17.12.2012 року до Орджонікідзевського МВ ГУМВС України в Дніпропетровській області надійшло 95 заяв  про злочини та події. Серед таких: 15 крадіжок, 1 грабіж, 8 фактів нанесення легких тілесних ушкоджень, 3 шахрайство та інші злочини. Дільничними інспекторами міліції складено 25 протоколів.