Покров Четверг 16.05.24, 08:28
Сайт
Главная » 2012 » Декабрь » 19
На Дніпропетровщині у Новомосковську Євген Удод відкрив новий житловий будинок та вручив ключі від квартир 35 родинам військовослужбовцівГолова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод відкрив новий 
4-поверховий будинок у Новомосковську, який збудовано для військовослужбовців 194-го понтонно-мостового загону. Євген Удод вручив ключі від осель у новому будинку 24 родинам військовослужбовців, ще 11 сімей військових отримали ордери на квартири у сусідньому будинку цього ж військового містечка. Загалом за 2010-2012 роки під керівництвом Олександра Вілкула у Дніпропетровській області 724 працівників бюджетної сфери та представників пільгових категорій громадян отримали нові квартири.

На Дніпропетровщині відкрито тридцятий новозбудований храм за останні три рокиГолова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод взяв участь у першому святковому богослужінні до Дня Святого Миколая у новозбудованій каплиці Святителя Миколая Чудотворця, Архієпископа Мір Лікійських. Храм розташований на території військової частини 194 понтонно-мостового загону у Новомосковську. Це вже 30 новозбудований храм на Дніпропетровщині за останні 3 роки.

Олександр Вілкул: «На Дніпропетровщині пройде 733 новорічно-різдвяних заходів»Губернатор Олександр Вілкул затвердив план заходів новорічних і різдвяних свят у кожному місті та районі Дніпропетровщини. Це 733 різноманітні концерти, вистави, екскурсії, конкурси, зустрічі тощо. Першим із них є обласне дитяче свято до Дня Святого Миколая у Дніпропетровському академічному театрі опери та балету. Його відвідали 1100 дітей із міст та районів регіону. Усі вони отримали солодкі подарунки. Дітей зі святом привітали голова облради Євген Удод і заступник голови облдержадміністрації Марія Пустова

Підсумки 2012: ТОП-10 визначних подій у сфері фізичної культури та спорту Дніпропетровщини (фото)2012 рік Президент України Віктор Янукович проголосив Роком спорту та здорового способу життя. Це стало потужним імпульсом для активного розвитку спорту на Дніпропетровщині. Під керівництвом губернатора Олександра Вілкула у регіоні активно розвиваються різноманітні види спорту, відкриваються нові спортивні комплекси та стадіони, створюються необхідні умови для тренувань та занять спортом. Особлива увага приділяється фізичному вихованню молоді: встановлюються дитячі майданчики, відкриваються нові спортивні юнацькі секції.            За підсумками року на Дніпропетровщині визначено ТОП-10 визначних подій у сфері фізичної культури та спорту.

Дніпропетровськ став членом Асоціації європейських новорічних міст (фото)Близько 3 мільйонів ліхтариків складають головне новорічне містечко Дніпропетровської області, що розташоване в сквері біля облдержадміністрації. Його перлиною є унікальна 14-метрова hi-tech ялинка, яку сьогодні вечері відкриє губернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул. Красу і масштабність казкового містечка відзначили в Європі - Дніпропетровськ став членом Асоціації європейських новорічних міст.

У Дніпропетровській міській лікарні № 14 впроваджено сучасну методику лікування пацієнтів за допомогою арт-терапіїНа базі Дніпропетровської міської лікарні №14 у рамках новітньої методики -  арт-терапії  за участі пацієнтів та медичних працівників відбувся святковий новорічний концерт.
Пацієнти денного стаціонару №6 (психіатричного профілю) презентували новорічну лялькову виставу та діти-пацієнти денного стаціонару №4 (стаціонар сімейної психотерапії) влаштували виставу до Дня Святого Миколая.

Губернатор Дніпропетровщини відкрив у Кривому Розі першу в Україні 3D-відеогалерею історико-краєзнавчого музею (фото)Губернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул відкрив у Кривому Розі першу в Україні 3D-відеогалерею історико-краєзнавчого музею. Відсьогодні відвідувачі музею у супроводі екскурсовода зможуть переглядати документальні та історичні відеоролики, присвячені розвитку Кривого Рогу та Дніпропетровщини, а також твори образотворчого мистецтва в унікальній 3D-відеогалереї.

Олександр Вілкул відкрив сучасну Льодову арену в Кривому Розі (фото)Губернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул відкрив сучасну Льодову арену в Кривому Розі. Це вже другий новий льодовий комплекс, що побудовано в Дніпропетровській області за 2,5 роки за підтримки Президента України Віктора Януковича. Перша була відкрита 24 лютого 2012 року в Дніпропетровську на житловому масиві Червоний Камінь за участі Глави держави та губернатора області.

Олександр Вілкул подякував учасникам ліквідації аварії на водогоні у м. Нікополі за ефективне й оперативне усунення її наслідків18 грудня внаслідок виходу з ладу запірної арматури діаметром 800 мм магістрального водогону питної води без централізованого водопостачання залишилось декілька кварталів міста Нікополь. 
Того ж дня, ввечері 18 грудня, усі ремонтні роботи були завершені, водопостачання відновлено. Під час проведення ремонтних робіт теплопостачання міста функціонувало у нормальному режимі.

З нагоди дня Святого Миколая 90 дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей Дніпропетровщини переглянули фільм-казку (фото)З нагоди дня Святого Миколая 90 дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей Дніпропетровщини переглянули фільм-казку «Елена Премудрая» в Дніпропетровському телетеатрі. Благодійна акція організована за ініціативи обласної Координаційної ради «Жінки Придніпров’я» та за підтримки губернатора Олександра Вілкула. Заступник голови облдержадміністрації Марія Пустова привітала дітей зі святом та подарувала їм солодкі подарунки.