Покров Четверг 16.05.24, 09:01
Сайт
Главная » 2012 » Декабрь » 20
Губернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул вручив кращим молодим ученим гранти від 30 до 50 тис грн та комп’ютерну технікуДля розвитку науки на Дніпропетровщині під керівництвом губернатора Олександра Вілкула реалізується низка проектів з підтримки молодих учених. За три роки фінансування конкурсу проектів збільшено вшестеро. За рахунок цього  молоді вчені регіону отримують гранти від 30 до 50 тис грн. Сьогодні Олександр Вілкул нагородив переможців обласних конкурсів «Молоді вчені – Дніпропетровщині», «Кращий молодий вчений» та «Краща рада молодих вчених».

Олександр Вілкул: «КСК «Шинник» не буде закрито, заклад продовжить працювати в нормальному режимі»Працівники культурно-спортивного комплексу «Шинник» у зв’язку з відмовою фінансування закладу з боку ВАТ «Дніпрошина», звернулися до губернатора Дніпропетровщини по допомогу. Губернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул провів робочу зустріч із генеральним директором ВАТ «Дніпрошина» Романом Науменко та представником компанії «Перун капітал» Торстеном Паулем щодо стабільної роботи КСК «Шинник» та гуртожитку ВАТ «Дніпрошина». 

Олександр Вілкул відкрив вже 82-ий за 3 роки дитячий садок на Дніпропетровщині – Центр розвитку дитини у ДніпродзержинськуГолова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул відкрив вже 82 дитячий садок, який збудовано в рамках регіонального проекту забезпечення дітей дошкільною освітою, що діє з 2010 року. Найближчим часом на Дніпропетровщині буде відкрито ще 12 дошкільних навчальних закладів. Центр розвитку дитини у Дніпродзержинську розрахований на 340 місць (16 груп).

На Дніпропетровщині відкрито вже шосте поштове відділення з центром надання адміністративних та соціальних послуг населенню (фото)На Дніпропетровщині системно підвищується якість надання адміністративних послуг населенню. Вже понад 90% дозвільних документів видається достроково. Для зручності та скорочення термінів видачі необхідних документів в області під керівництвом губернатора Олександра Вілкула реалізується інноваційний проект -  «Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту». Дніпропетровщина є першим регіоном в Україні, де через відділення «Укрпошти» громадяни можуть отримати необхідні адмінпослуги.