Покров Четверг 16.05.24, 17:26
Сайт
Главная » 2012 » Декабрь » 21
На Придніпровській ТЕС проведено комплексне навчання з ліквідації надзвичайних ситуацій у зв`язку зі зниженням температури повітря (фото)За дорученням губернатора Олександра Вілкула заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Геннадій Темник провів на Придніпровській ТЕС комплексне навчання з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на енергетичних об`єктах регіону. До навчання були залучені керівництво області, підрозділи головного територіального управління МНС у Дніпропетровській області, служба відокремленого  підрозділу Придніпровської ТЕС та бригада медиків обласного центру екстреної медицини та медицини катастроф.

Дніпропетровській міській дитячій клінічній лікарні № 2 виповнилося 55 роківДніпропетровська міська дитяча клінічна лікарня № 2 відзначила свій 55-річний ювілей. За роки існування лікарня зарекомендувала себе як медичний заклад, де використовуються сучасні методики діагностики та лікування пацієнтів, а також працюють високопрофесійні медики. Щороку консультацію та лікування у Дніпропетровській міській дитячій клінічній лікарні № 2 отримують близько 18 тис дітей. Проводиться майже 800 операцій, більше половини з них – лапароскопічним методом (без розрізу).

Понад 1200 дітей взяли участь у святкових заходах, організованих волонтерами Молодіжного центру Дніпропетровщини (фото)Понад 1200 дітей взяли участь у святкових заходах, організованих волонтерами Молодіжного центру Дніпропетровщини, активістами обласної молодіжної ради при облдержадміністрації та студентами регіону. Одним із цих заходів стало відвідування дитячого будинку №1 у Дніпропетровську.

На Дніпропетровщині пройшов ХIV обласний фестиваль національно-культурних товариств «Всі ми діти твої, Україно!» (фото)У Дніпропетровському училищі культури пройшов ХIV обласний фестиваль національно-культурних товариств «Всі ми діти твої, Україно!».
У заході взяли участь: заступник голови облдержадміністрації Андрій Муксімов, начальник управління з питань внутрішньої політики облдержадміністрації Олександр Катічев, начальник управління культури і туризму облдержадміністрації Наталія Першина, члени національно-культурних товариств області та представники громадськості