Покров Четверг 16.05.24, 08:45
Сайт
Главная » 2012 » Декабрь » 25
Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул окреслив ключові завдання з розвитку Дніпропетровщини на 2013 рікГоловним завданням для Дніпропетровщини на 2013 рік віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул визначив забезпечення в умовах світової економічної кризи сталого розвитку економіки, продовження реалізації інфраструктурних проектів, посилення соціальної політики. Такі пріоритети він окреслив у своєму виступі перед активом регіону, на якому Олександр Вілкул також представив нового голову Дніпропетровської облдержадміністрації Дмитра Колєснікова.

Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул представив області нового голову Дніпропетровської облдержадміністрації Дмитра КолєсніковаУказом Президента України Віктора Януковича від 24 грудня 2012 року головою Дніпропетровської облдержадміністрації призначений Дмитро Колєсніков. Нового губернатора Дніпропетровщини представив віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул. 
«Дніпропетровська область - провідний регіон України, регіон-лідер, який має величезне значення для соціально-економічного благополуччя всієї країни. Дніпропетровщина має продовжувати розвиток, спираючись на ті результати, які досягнуто за останні три роки.

Указом Президента України Міністром житлово-комунального господарства призначений Геннадій ТемникУказом Президента України Віктора Януковича від 24 грудня 2012 року Міністром регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України призначений Геннадій Темник, який до того обіймав посаду заступника голови Дніпропетровської облдержадміністрації та відповідав за питання розвитку житлово-комунальної галузі, будівництва та архітектури.