Покров Четверг 16.05.24, 20:50
Сайт
Главная » 2012 » Декабрь » 26
Дмитро Колєсніков: «З відкриттям нового дитсадку у Нікополі повністю вирішено питання забезпечення місцями малят у дошкільних закладах» фотоГолова Дніпропетровської облдержадміністрації Дмитро Колєсніков відкрив після реконструкції сучасний дитсадок №39 «Перлинка» у Нікополі, створений у рамках проекту «Новій Дніпропетровщині – новий стандарт освіти». Після його відкриття у місті повністю вирішене питання щодо забезпечення малят місцями у дошкільних закладах. Дитсадок, який не працював 16 років, тепер відвідуватимуть 160 дітей.

Свою першу виїзну робочу нараду губернатор Дніпропетровщини Дмитро Колєсніков провів на об`єкті будівництва сучасного радіологічного центруУ Дніпропетровську завершується будівництво сучасного радіологічного корпусу на базі онкологічного центру. Під час виїзної наради на об`єкті будівництва голова Дніпропетровської облдержадміністрації Дмитро Колєсніков ознайомився з ходом проведення будівельних робіт. Наразі стан готовності об`єкта складає 95%. У підсумку виїзної наради губернатор окреслив основні завдання щодо початку роботи радіологічного центру у 2013 році

На Дніпропетровщині пройшов перший обласний молодіжний карнавал, у якому взяли участь понад 1 тис студентів регіонуНа Дніпропетровщині пройшов перший обласний молодіжний карнавал. У ньому взяли участь понад 1 тис студентів, у тому числі, активісти обласної молодіжної ради, керівники та представники студентських рад при вишах. За дорученням голови облдержадміністрації Дмитра Колєснікова його заступник Марія Пустова привітала молодь з новорічними та різдвяними святами. 

На Дніпропетровщині створена Дніпропетровська обласна молодіжна адміністраціяНа Дніпропетровщині створена Дніпропетровська обласна молодіжна адміністрація. Таке рішення було прийнято на засіданні обласної молодіжної ради при облдержадміністрації. Адміністрація стане виконавчим органом молодіжної ради, завдяки якому будуть реалізуватися проекти та заходи, ініційовані молоддю. До неї входитимуть члени обласної молодіжної ради, голови та активісти студентських рад при вишах регіону.