Покров Четверг 16.05.24, 20:21
Сайт
Главная » 2012 » Декабрь » 28
Дмитро Колєсніков: «У перший день Передноворічного ярмарку у Дніпропетровську сільгоспвиробники регіону реалізували майже 40 тонн продукціїУ Дніпропетровську на площі ім. Леніна з 27 по 29 грудня проходить Передноворічний  ярмарок за цінами товаровиробників. Лише за перший день на ярмарку реалізовано майже 40 тонн продукції на суму понад 700 тис грн. Продукція на ярмарку реалізується за цінами товаровиробників, які нижчі, ніж у торгівельних мережах міста. Це дозволило зменшити витрати з сімейного бюджету тисячам жителів міста на загальну суму понад 110 тис грн.

Дмитро Колєсніков: Обласна влада не чекає холодів та працює на випередження – на Дніпропетровщині вже розгорнуто майже 200 пунктів обігрівуГубернатор Дніпропетровщини Дмитро Колєсніков провів селекторну нараду з міськими головами та головами районних державних адміністрацій з питань забезпечення стабільної роботи підприємств, установ та організацій області у передсвяткові та святкові дні, а також з питань безпечної життєдіяльності соціально незахищених верств населення. Зокрема під час наради були розглянуті питання щодо забезпечення стабільної роботи пунктів обігріву в області.

У Дніпропетровську підбили підсумки роботи Громадської платформи з питань медичної реформи в 2012 роціУ Дніпропетровську відбулися громадські слухання за участю Громадської платформи з питань медичної реформи, представників Дніпропетровської обласної ради, головного управління охорони здоров`я Дніпропетровської облдержадміністрації, медиків та громадськості. Під час зустрічі учасники заходу підбили підсумки роботи Громадської платформи з питань медичної реформи за сім місяців та визначили план роботи на найближчий час.