Покров Понедельник 20.05.24, 20:16
Сайт
Главная » 2023 » Февраль » 16

Визначення бази для нарахування збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Нікопольський регіон) доводить до відома платників, що кампанія одноразового (спеціального) добровільного декларування триває до 01 березня 2023 року.


Перевірки: Розширено підстави для проведення перевірок з питань трансфертного ціноутворення та міжнародного оподаткування

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Нікопольський регіон) звертає увагу, що ДПС України на вебпорталі за посиланням https://tax.gov.ua/media-tsentr/novini/652644.html повідомила.


Відбулося друге засідання Робочої групи Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Дніпропетровській області

Нещодавно, проведено чергове засідання Робочої групи Громадської ради при ГУ ДПС (далі – Робоча група), в якому прийняли участь в. о. начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Марина Твердохлєб та керівники підрозділів ГУ ДПС.

Марина Твердохлєб привітала учасників засідання, подякувала за їх активність та плідну співпрацю, а також побажала результативної роботи.