Покров Понедельник 20.05.24, 20:38
Сайт
Главная » 2023 » Март » 09

Участь у кампанії декларування відомої особи

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Нікопольський регіон) нагадує, що триває кампанія декларування доходів, отриманих громадянами протягом 2022 року.

Так, до роз’яснювальної роботи щодо декларування доходів серед населення долучився Король Іван Михайлович – волонтер в Томаківському районі, який з лютого 2022 року веде активну громадську діяльність в районі.

«Ви повинні пам’ятати, що сплачуючи податки, ми підтримуємо нашу армію, дітей, інвалідів, пенсіонерів. Ми разом зможемо забезпечити своєчасне фінансування державних програм соціального спрямування. Від нас залежить майбутнє нашої України», – наголосив Іван Михайлович.


Відбулося засідання експертних груп ДПС та Ради бізнес-омбудсмена

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Нікопольський регіон) інформує, що Державна податкова служба України на вебпорталі за посиланням  https://tax.gov.ua/media-tsentr/novini/658514.html повідомила про наступне.