Покров Понедельник 20.05.24, 19:49
Сайт
Главная » 2023 » Март » 16

У 2023 році запроваджується нова форма податкової декларації збору за місця для паркування транспортних засобів

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Нікопольський регіон) інформує, що Державна податкова служба України на вебпорталі за посиланням  https://dp.tax.gov.ua/media-ark/news-ark/659815.html повідомила про наступне.


Видобування кам’яного вугілля: до місцевих бюджетів Дніпропетровщини надходження рентної плати мають позитивну динаміку

У січні – лютому 2023 року до місцевих бюджетів Дніпропетровської області за видобування кам’яного вугілля надійшло понад 25,7 млн грн рентної плати. У порівнянні з аналогічним періодом 2022 року сума надходжень збільшилась на понад 6,1 млн грн, або на 31,2 відсотки.


Сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» на тему «Особливості обліку платників податків в умовах воєнного стану»

У Головному управлінні ДПС у Дніпропетровській області відбувся сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» на тему «Особливості обліку платників податків в умовах воєнного стану». На запитання платників податків відповідала заступник начальника відділу обліку платників та об’єктів оподаткування, ведення реєстрів управління податкових сервісів Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Юрченко Майя.