Покров Понедельник 20.05.24, 20:16
Сайт
Главная » 2023 » Март » 24

 

Про електронний сервіс «Подання відомостей для реєстрації фізичної особи/внесення змін до Державного реєстру фізичних осіб – платників податків засобами ІТС «Електронний кабінет»»

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Нікопольський регіон)і щодо електронного сервісу «Подання відомостей для реєстрації фізичної особи/внесення змін до Державного реєстру фізичних осіб – платників податків засобами ІТС «Електронний кабінет»» доводить до відома платників наступне.


Про нагадування для фізичних осіб – підприємців

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Нікопольський регіон)  нагадує, що згідно з п. 177.5 п. 177 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) фізичні особи – підприємці подають до контролюючого органу податкову декларацію за місцем своєї податкової адреси за результатами календарного року у строки, встановлені ПКУ для річного звітного податкового періоду, в якій також зазначаються авансові платежі з податку на доходи.


 

Проведення інвентаризації під час проведення перевірки податковим органом

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Нікопольський регіон) інформує, що Державна податкова служба України на вебпорталі за посиланням  https://tax.gov.ua/media-tsentr/novini/662802.html повідомила про наступне.


Єдиний податок: сільськогосподарські товаровиробники поповнили місцеві бюджети Дніпропетровщини на понад 74 млн гривень

Протягом січня – лютого 2023 року до місцевих бюджетів Дніпропетровської області від сільськогосподарських товаровиробників надійшло понад 74 млн грн єдиного податку. У порівнянні з відповідним періодом 2022 року сума надходжень збільшилась майже на 13 млн грн, або майже на 21 відсоток.