Покров Понедельник 20.05.24, 23:31
Сайт
Главная » 2023 » Апрель » 21

Які доходи не включаються до загального місячного (річного) оподатковуваного доходу фізичної особи – волонтера?

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Нікопольський регіон) інформує.


Нерезидент офіційно працевлаштований на підприємств: Чи має право на ПСП?

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Нікопольський регіон) нагадує, що п.п. 169.2.1 п. 169.1 ст. 169 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) встановлено: податкова соціальна пільга (ПСП) застосовується до нарахованого платнику податку на доходи фізичних осіб (далі – податок) місячного доходу у вигляді заробітної плати (п.п. 14.1.48 п. 14.1 ст. 14 ПКУ) тільки за одним місцем його нарахування (виплати).

Підпунктом 169.2.3 п. 169.2 ст. 169 ПКУ наведено кінцевий перелік доходів фізичних осіб, до яких ПСП не може бути застосована.


За вироблені товари держбюджет отримав понад 47 млн грн акцизного податку від платників Дніпропетровщини

У січні – березні 2023 року до державного бюджету від платників Дніпропетровської області за вироблені товари надійшло понад 47 млн грн акцизного податку. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року надходження збільшились на понад 29 млн грн, або на 159 відсотків.


Відбулось засідання Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Дніпропетровській області

Головне управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) повідомляє, що 19 квітня 2023 року відбулося друге засідання Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Дніпропетровській області у режимах онлайн та офлайн.