Покров Понедельник 20.05.24, 20:51
Сайт
Главная » 2023 » Апрель » 28

Нюанси заповнення та подання першого звіту про контрольовані іноземні компанії розібрали на панельній дискусії

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Нікопольський регіон) інформує, що Державна податкова служба України на вебпорталі за посиланням https://tax.gov.ua/media-tsentr/novini/671182.html повідомила про наступне.


Добігає кінця Деклараційна кампанія 2023!

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Нікопольський регіон) інформує, що 01.05.2023 завершується Деклараційна кампанія 2023.


Майже 14,5 млн грн – збір до спеціального фонду держбюджету з початку поточного року від платників Дніпропетровщини

Протягом січня – березня збір до спеціально фонду державного бюджету від платників Дніпропетровської області склав майже 14,5 млн гривень. У порівнянні з відповідним періодом 2022 року надходження збільшились на понад 10,3 млн грн, або на 246,6 відсотків.


Робочий візит очільниці податкової служби Дніпропетровщини до міста Нікополя

Налагодження скоординованої та тісної співпраці податкової служби області з органами місцевого самоврядування щодо забезпечення належних надходжень до місцевих бюджетів має вагоме значення особливо у період дії воєнного стану.