Покров Понедельник 20.05.24, 22:03
Сайт
Главная » 2023 » Май » 26

Доступ до реєстрів

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Нікопольський регіон) інформує, що Державна податкова служба України на вебпорталі за посиланням https://tax.gov.ua/media-tsentr/novini/678729.html повідомила про наступне.


До уваги органів місцевого самоврядування та платників земельного податку за земельні ділянки, що надані у постійне користування!

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Нікопольський регіон) інформує, що Державна податкова служба України на вебпорталі за посиланням https://tax.gov.ua/media-tsentr/novini/677993.html повідомила про наступне.


Способи подання податкових декларацій

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Нікопольський регіон) інформує, нормами п. 49.3 ст. 49 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) визначено, що податкова декларація подається за вибором платника податків, якщо інше не передбачено ПКУ, в один із таких способів:


Туристичний збір: фізичні особи спрямували до місцевих бюджетів

Дніпропетровщини понад 1,7 млн гривень

З початку 2023 року до місцевих бюджетів Дніпропетровщини надійшло понад 1,7 млн грн туристичного збору від фізичних осіб. У порівнянні з січнем – квітнем 2022 року надходження збільшились на понад 770 тис грн, або майже на 79 відсотків.


Податківці Дніпропетровщини прийняли участь у розширеному засіданні Дніпровської міської організації роботодавців

За зверненням на комунікаційну податкову платформу Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) фахівці податкової служби області під головуванням заступника начальника ГУ ДПС Леонова Валерія прийняли участь у розширеному засіданні Дніпровської міської організації роботодавців. Захід проводився спільно з представниками банківської сфери Дніпропетровської області.