Покров Понедельник 20.05.24, 23:13
Сайт
Главная » 2023 » Июль » 27

Який порядок підписання податкової звітності в електронному вигляді у разі тимчасової відсутності керівника або головного бухгалтера?

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Нікопольський регіон) інформує.


Ще один крок до ефективності та прозорості: ДПС впроваджено IT-систему для адміністративного та судового оскарження

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Нікопольський регіон) інформує, що Державна податкова служба України на вебпорталі за посиланням https://tax.gov.ua/media-tsentr/novini/693291.html повідомила про наступне.


Погашення заборгованості: державні органи податкової та виконавчої служб консолідують зусилля

Нещодавно, 21.07.2023, відбулась зустріч представників Управління забезпечення примусового виконання рішень у Дніпропетровській області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) (далі – ДВС) та фахівців Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) за участі заступника начальника міжрегіонального управління – начальника Управління забезпечення примусового виконання рішень у Дніпропетровській області Більчука Олександра та очільниці податкової служби Дніпропетровщини Федаш Наталі.