Покров Четверг 16.05.24, 17:43
Сайт
Главная » 2012 » Июль » 29 » 29 липня – День торгівлі. Шановні працівники торгівлі Дніпропетровщини!
10:09
29 липня – День торгівлі. Шановні працівники торгівлі Дніпропетровщини!
29 липня – День торгівлі. Шановні працівники торгівлі Дніпропетровщини!Торгівля – рушій розвитку не лише економіки, але й усієї людської цивілізації. Саме завдяки торгівлі постали банківська і транспортна система, встановився міжнародний розподіл праці, розвивається конкуренція у виробничому секторі та на ринку праці. Тому процеси, що відбуваються у сфері торгівлі є одним із якісних  показників розвитку рівня регіону, держави та суспільства.
Сучасні інформаційні технології відкрили такі нові види товарообміну як Інтернет-торгівля, миттєвий розрахунок за отримані товари й послуги через електронні системи, що в рази підвищує торгівельну активність, створення і розвиток потужних національних і транснаціональних торговельних мереж.
Все це – невід'ємна частина розвитку сучасної торговельної культури в Україні та на Дніпропетровщині. В нашому регіоні одна з найкращих торговельних мереж в Україні, яка об’єднує сучасні супер- і гіпермаркети, торгові центри, заклади ресторанного господарства, систему ринків сільськогосподарської та промислової продукції. Тільки за минулий рік кількість діючих в області магазинів зросла більш ніж на 700 одиниць і нараховує вже майже 20 тисяч об’єктів.
Асортимент товарів і послуг, які наразі пропонує сфера торгівлі Дніпропетровщини, як за їх обсягом, так і за якістю, небачений за всю історію нашого регіону та України. Та найголовніше, що торгівля забезпечує розвиток національного й регіонального товаровиробника. Як результат,  63% усіх товарів, які реалізуються сьогодні в області, - вітчизняного виробництва, серед яких виробники нашого регіону посідають провідні позиції. 
Сьогодні в сфері торгівлі працюють сотні тисяч жителів нашого регіону, в тому числі переважна більшість малих і середніх підприємців. А це – робочі місця, надходження до бюджетів різних рівнів, які йдуть на розвиток міст і районів Дніпропетровщини. 
Шановні працівники торгівлі! 
Від імені обласної державної адміністрації, обласної ради та себе особисто щиро поздоровляємо Вас із Вашим професійним святом. Успіхів Вам у такій важливій для регіону та країни роботі. Прийміть найщиріші побажання міцного здоров’я, щастя, добра та благополуччя Вам та Вашим родинам!

Голова 
Дніпропетровської обласної 
державної адміністрації                                                    Олександр ВІЛКУЛ

Голова Дніпропетровської 
обласної ради                                                                                  Євген УДОД

Категория: Область | Просмотров: 848 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar