Покров Среда 08.05.24, 06:21
Сайт
Главная » 2012 » Июнь » 1 » 2 та 3 червня 2012 року за підтримки Олександра Вілкула відбудеться 9-й чемпіонат України з естетичної гімнастики
17:48
2 та 3 червня 2012 року за підтримки Олександра Вілкула відбудеться 9-й чемпіонат України з естетичної гімнастики
2 та 3 червня 2012 року за підтримки Олександра Вілкула відбудеться 9-й чемпіонат України з естетичної гімнастики2 та 3 червня 2012 року за підтримки Олександра Вілкула у Дніпропетровську проходитиме 9-й чемпіонат України з естетичної гімнастики. Захід відбудеться у спортивному комплексі Державного хіміко-технологічного університету (м. Дніпропетровськ, вул. Набережна Перемоги, буд. 40-а). У змаганнях візьмуть участь 200 спортсменок із 25 команд, які представляють регіони України. Урочисте відкриття чемпіонату – 2 червня 2012 року о 15.00.
«Спортивне виховання молоді – важливий чинник розвитку Дніпропетровського регіону. За ініціативи губернатора Олександра Вілкула в області реалізується комплекс програм, спрямованих на розвиток спортивної інфраструктури та професійного спорту, у тому числі, популяризацію здорового способу життя серед молоді регіону. Розвиток таких напрямків, як естетична гімнастика набуває все більшої популярності. Так, у Дніпропетровській області естетичною гімнастикою займається більше 400 спортсменок. А понад 40 гімнасток нашого регіону віком від 16 років і старше є багаторазовими переможцями всеукраїнських змагань», – сказала Марія Пустова.
У чемпіонаті візьмуть участь 25 команд із регіонів України, а саме з Дніпропетровська, Дніпродзержинська, Києва, Харкова, Одеси, Вінниці, Донецька, Горлівки, Запоріжжя, Сімферополя, Черкас, Луганська. Загалом у змаганнях візьмуть участь 200 спортсменок. Дніпропетровську область представлятимуть 45 спортсменок із 4 команд. Учасниці чемпіонату – дівчата віком від 16 років. Змагання передбачають командну боротьбу у різних вікових категоріях.
Програма чемпіонату:
02 червня – урочисте відкриття, парад команд-учасниць;
02, 03 червня – попередні та фінальні змагання;
03 червня – гала-концерт, урочисте закриття чемпіонату.

Довідка:
Естетична гімнастика – жіночий командний вид спорту, який передбачає спеціальну програму з підготовки спортсменок та систему проведення змагань різного рівня. Новий напрямок естетичної гімнастики спрямований на зміцнення здоров’я і покращення фізичного розвитку дівчат, базується на стильних, природних рухах усього тіла, включає гармонійні, ритмічні та динамічні елементи, пов’язані з природною грацією й силою. Усього в Дніпропетровській області естетичною гімнастикою займається 429 спортсменок.
На чемпіонат запрошуються всі бажаючі. Захід відбудеться 02 та 03 червня 2012 року у спортивному комплексі Державного хіміко-технологічного університету (м. Дніпропетровськ, вул. Набережна Перемоги, буд. 40-а). Урочисте відкриття змагань – 02 червня 2012 року о 15.00.
Категория: Область | Просмотров: 663 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar