Покров Четверг 18.04.24, 03:01
Сайт
Главная » Архив материалов
Губернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул відкрив у Дніпропетровську Чемпіонат України з багатоборства тілоохоронцівГубернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул відкрив у Дніпропетровську Чемпіонат України з багатоборства тілоохоронців.  Чемпіонат триватиме з 19 по 21 вересня, участь у ньому бере 21 команда спеціальних служб та правоохоронних органів України, зокрема - Управління державної охорони України, Служби безпеки України, Міністерства внутрішніх справ України,  Міністерства оброни України.

            Також участь у церемонії відкриття взяли участь голова облради Євген Удод, Дніпропетровський міський голова Іван Куліченко, керівники правових структур області, перший заступник керівника Національного комітету «Євро 2012» Олександр Бірсан, начальник Головного розвідувального управління Міністерства оборони України Сергій  Гмиза, головний суддя змагань Василь Вакуленко.

На Дніпропетровщині за підтримки губернатора Олександра Вілкула відбулись масштабні святкування Дня ЄвропиНа Дніпропетровщині за підтримки губернатора Олександра Вілкула відбулись масштабні святкування Дня Європи. Цього року у рамках програми заходів проходить міжнародний етнофестиваль «Петриківський Дивоцвіт», у якому взяли участь понад 4,5 тис учасників і гостей з різних міст та районів областей України й Польщі. В історії регіону святкування Дня Європи в такому масштабному форматі проходять вперше. Жителів та гостей області із святом привітали голова облдержадміністрації Олександр Вілкул, голова облради Євген Удод, Дніпропетровський міський голова Іван Куліченко та Генеральний консул Республіки Польща в Харкові Ян Гранат. Урочистості пройшли в Центральному парку культури та відпочинку імені Тараса Шевченка у Дніпропетровську.

Олександр Вілкул: «На Дніпропетровщині техніка для гасіння лісових пожеж перебуває в готовності №1» Про це повідомив голова облдержадміністрації, начальник цивільного захисту Дніпропетровської області Олександр Вілкул під час наради щодо запобігання лісовим пожежам в регіоні. У нараді взяли участь начальник головного територіального управління МНС України в Дніпропетровській області Віктор Бутківський, начальник головного управління МВС України в Дніпропетровській області Віктор Бабенко, начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Василь Клешня, виконуючий обов’язки першого заступника командира 6-го гвардійського армійського корпусу командування сухопутних військ Збройних Сил України Валерій Якуба, заступники губернатора та керівники профільних підрозділів облдержадміністрації.

За підтримки Олександра Вілкула на Дніпропетровщині пройшов 10-й обласний фестиваль сімейної творчості «Душі криниця»Гала-концерт фестивалю та виставка «Сімейні скарби Дніпропетровщини» пройшли з нагоди Міжнародного Дня сім’ї, який відзначається 15 травня, у культурно-спортивному комплексі «Шинник» у Дніпропетровську. Загалом у відбіркових турах, які пройшли по всіх містах і районах області цьогоріч взяло участь понад 400 сімей. Від імені губернатора Олександра Вілкула переможцям  фестивалю та видатним жінкам області вручив нагороди та відзнаки заступник голови облдержадміністрації Іван Ступак.

Олександр Вілкул: «На Дніпропетровщині влітку 2012 року планується оздоровити 80% школярів Дніпропетровської області.Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул провів розширену нараду, присвячену аналізу готовності позаміських закладів оздоровлення та відпочинку до літньої оздоровчої кампанії-2012 дітей Дніпропетровщини.
У нараді взяли участь голова Дніпропетровського обласного об’єднання профспілок Віталій Дубіль, в.о. головного санітарного лікаря Дніпропетровської області Андрій Кондратьєв, полковник служби цивільного захисту, начальник головного управління Держтехногенбезпеки у Дніпропетровській області В’ячеслав Киба, а також міські голови та голови райдержадміністрацій, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, власники та керівники дитячих закладів оздоровлення та відпочинку.

Статистика постраждалих від вибухів у Дніпропетровську станом на 9.00, 18 травня 2012За даними головного управління охорони здоров’я Дніпропетровської облдержадміністрації станом на 9:00 18 травня на стаціонарному лікуванні перебувають 3 потерпілих внаслідок вибухів 27 квітня. 2 потерпілих знаходяться в обласній лікарні ім. Мечникова, 1 -  в міській лікарні №6 (м. Дніпропетровськ). 
Стан потерпілих: 1 – стан середньої тяжкості, 2 – задовільний стан. 
За завданням губернатора Олександра Вілкула всі постраждалі у повній мірі забезпечені необхідною медичною допомогою та вже отримали грошові виплати на свої рахунки.

Олександр Вілкул: Відсьогодні якісну питну воду та стабільне водопостачання отримали ще понад 7 тисяч жителів 17-ти сіл Криворізького районyЗа підтримки губернатора Олександра Вілкула в Криворізькому районі було модернізовано і створено низку інфраструктурних об'єктів водопостачання. Зокрема, реконструйовано водогін «Кривий Ріг – село Валове» протяжністю понад 21 км, який забезпечує водопостачання 6,6 тис жителів 16 сіл району та створено дві свердловини питної води в селі Грузьке, які забезпечать якісною питною водою понад 500 жителів цього села. Зазначені об'єкти ввів в експлуатацію губернатор Олександр Вілкул. 

Олександр Вілкул ввів в експлуатацію системи доочистки води в школах села Валове і в навчально-виховному комплексі села Грузьке «Важливим напрямком Регіональної програми «Питна вода Дніпропетровщини» є установка локальних систем доочистки води в закладах соціальної сфери – насамперед дитячих садочках, школах і лікарнях. Відсьогодні такі системи доочищують воду в школі села Валове, де навчаються 116 учнів, та у навчально-виховному комплексі «школа-садок» села Грузьке, який відвідують 76 учнів школи та вихованців дошкільного відділення», - сказав Олександр Вілкул. 
Вартість кожного з проектів становить понад 200 тис грн, які були виділені з ініціативи губернатора з державного бюджету. 

За підтримки губернатора Олександра Вілкула 19 травня 2012 з нагоди відзначення Олімпійського дня на Дніпропетровщині пройдуть змагання19 травня з нагоди відзначення Олімпійського дня на Дніпропетровщині за підтримки губернатора Олександра Вілкула пройдуть спортивні змагання з різних видів спорту, показові виступи спортсменів, масові легкоатлетичні заходи. Центром Олімпійського дня в обласному центрі стане міський парк ім. Лазаря Глоби. Також у рамках відзначання Олімпійського дня 19 травня в акваторії річки Дніпро пройде регата крейсерських яхт на честь 80-річчя Дніпропетровщини, а 20 травня відбудеться велогонка «Переможна сотня». З 19 по 20 травня вперше у Дніпропетровську проходитиме відкритий чемпіонат України з багатоборства тіло охоронців.

Олександр Вілкул: «У 2011 році на проекти розвитку Криворізького району було виділено 26 млн грн»Про це губернатор Олександр Вілкул повідомив під час наради з соціально-економічного розвитку Криворізького району. У нараді взяли участь народний депутат України Дмитро Шпенов, заступник голови облдержадміністрації Геннадій Темник, голова Криворізької райдержадміністрації Олександр Позивайло сільські та селищні голови сіл і селищ Криворізького району.
 «Обласна влада надає системну підтримку розвитку Криворізького району. Тільки в 2011 році на проекти розвитку, які реалізуються в селах і селищах району, з державного та обласного бюджетів було виділено майже 26 млн грн», - сказав губернатор.

« 1 2 ... 257 258 259 260 261 ... 339 340 »