Покров Пятница 03.05.24, 02:38
Сайт
Главная » 2012 » Май » 23 » Андрій Березний: «За підсумками візиту Олександра Вілкула до Відня, восени на Дніпропетровщині заплановані презентації австрійських компаній
16:08
Андрій Березний: «За підсумками візиту Олександра Вілкула до Відня, восени на Дніпропетровщині заплановані презентації австрійських компаній
Андрій Березний: «За підсумками візиту Олександра Вілкула до Відня, восени на Дніпропетровщині заплановані презентації австрійських компанійЗа підсумками візиту губернатора Олександра Вілкула до Відня, восени на Дніпропетровщині заплановані презентації австрійських компаній для представлення проектів, реалізація яких буде корисною обом сторонам. Про це повідомив Посол України в Австрійській Республіці Андрій Березний після переговорів губернатора Олександра Вілкула із заступником федерального міністра економіки, сім'ї і і молоді пані Бернадетт Герлінгер.
«Сьогодні відбулася дуже важлива подія в двосторонніх економічних відносинах - презентовано потужний економічний потенціал Дніпропетровської області, яка є одним з найбільш розвинених промислових регіонів України. Візит делегації Дніпропетровської області на чолі з губернатором Олександром Вілкулом – це перший крок на шляху до поглиблення двохсторонніх відносин. Зокрема, у науково-технологічній співпраці, впровадженні новітніх технологій, енергоефективності, утилізації сміття, використання найкращих зразків регіонального розвитку. За підсумками візиту Олександра Вілкула до Відня, восени на Дніпропетровщині заплановані презентації австрійських компаній для представлення проектів, реалізація яких буде корисною обом сторонам», - сказав Андрій Березний. 
Посол України в Австрійській Республіці також додав, що Австрія має найкращі показники по соціально-економічному, промисловому, інноваційному розвитку в Європі і співробітництво з нею дозволить залучити потужні інвестиції в економіку Дніпропетровщини та України. 
Нагадаємо, 22 травня 2012 року у рамках масштабного роуд-шоу з презентації Дніпропетровщини на провідних світових бізнес-майданчиках голова облдержадміністрації Олександр Вілкул представив інвестиційний потенціал регіону у Відні. Генеральна презентація Дніпропетровської області пройшла у Торговій палаті Австрії. Губернатор ознайомив присутніх з перевагами Дніпропетровського регіону, результатами реалізації регіональних проектів у рамках Програми реформ Президента України та Комплексної стратегії розвитку регіону щодо підвищення інвестиційної привабливості та конкурентоспроможності області. Також Олександр Вілкул представив учасникам проекти обласної влади щодо створення сприятливого соціального середовища для сталого економічного зростання й розвитку бізнесу. Це модернізація системи охорони здоров'я, впровадження нових стандартів освіти, проект будівництва доступного і соціального житла, екологічні та природоохоронні програми, поліпшення громадської безпеки й правопорядку та інші. Про розвиток економічної та культурної співпраці Дніпропетровщини та федеральних земель Австрії йшлося під час переговорів Олександра Вілкула із заступником федерального міністра економіки, сім'ї і і молоді пані Бернадетт Герлінгер.
Категория: Область | Просмотров: 682 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar