Покров Воскресенье 19.05.24, 13:25
Сайт
Главная » 2012 » Июнь » 7 » Близько 15 тисяч жителів та гостей Дніпропетровщини взяли участь у заключному концерті Всеукраїнського туру «Вболівай з найкращими!»
16:13
Близько 15 тисяч жителів та гостей Дніпропетровщини взяли участь у заключному концерті Всеукраїнського туру «Вболівай з найкращими!»
Близько 15 тисяч жителів та гостей Дніпропетровщини взяли участь у заключному концерті Всеукраїнського туру «Вболівай з найкращими!»У Дніпропетровську проходить заключний етап Всеукраїнського туру «Вболівай з найкращими!», що спрямований на підтримку вболівальників УЄФА ЄВРО 2012. Він зібрав близько 15 тисяч жителів та гостей міста – найкращих у своїй справі – вболівальників за рідне місто та великий футбол. Від імені голови облдержадміністрації Олександра Вілкула його заступник Марія Пустова привітала учасників заходу, молодь, жителів та гостей міста. 
«Молодь Дніпропетровщини – це десятки тисяч ініціативних, креативних і перспективних молодих людей, які впевнено крокують уперед. Разом із вами ми любимо, цінуємо і розвиваємо нашу Дніпропетровщину. І сьогодні завдяки всеукраїнському туру «Вболівай з найкращими» у максимально великої кількості жителів Дніпропетровщини з'явилася можливість проявити себе та показати те, як ми сильно любимо наш регіон і як ми за нього вболіваємо. Ми всі віримо у вас! Ви найкращі! Я вдячна організаторам цього унікального масштабного проекту, особливо Руслані і Кузьмі, за те що створили справжнє свято футболу», - сказала Марія Пустова.
Всеукраїнський тур «Вболівай з найкращими» – це великомасштабний проект, що включає в себе унікальну концертну програму та інтерактивні заходи, спрямованих на підтримку Чемпіонату Європи з футболу та розвиток українського духу вболівання. Тур «Вболівай з найкращими!» вже відбувся в 10 містах України, в тому числі Києві, Львові, Ялті та Одесі. 
Дніпропетровськ завершив всеукраїнський тур «Вболівай з найкращими!». На великій сцені просто неба проходить масове ОГОшоу за участі Руслани, Скрябіна та інших зірок.
Руслана, у супроводі професійних хореографів, виступає в якості зіркового аніматора та лідера шоу, і презентує масові майстер-класи, долучитися до яких зможе кожен охочий. У ролі зіркового ведучого заходу виступить Кузьма Скрябін. Кожен присутній мав змогу не лише стати частиною інтерактивного масового дійства, що проходить на Фестивальному Причалі, але й насолодитися улюбленими хітами та прем'єрами від Руслани та гурту «Скрябін».
Тисячі жителів Дніпропетровщини на Фестивальному причалі були поділені на дві «трибуни» і під керівництвом зіркового аніматора Руслани синхронними рухами, голосами та кричалками змагалися між собою. Фіналом свята є спільний «музичний гол» за своє місто. Гучність реакції публіки фіксуватися за допомогою високоточного приладу ("шумомір") і десятків мікрофонів, розташованих на Фестивальному причалі. Також вимірюється і час, протягом якого аудиторії вдалося безперервно «підтримувати» гучну реакцію. Результат кожного «гола» глядачі мали можливість побачити на великих сценічних екранах. За традицією туру вболівальники Дніпропетровська також змагалися в гучності з «альтернативними джерелами гучних звуків», новими і оригінальними в кожному місті. 
Категория: Область | Просмотров: 700 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar