Покров Воскресенье 19.05.24, 12:23
Сайт
Главная » 2012 » Июнь » 7 » Члени Громадської платформи разом з представниками батьківського руху «За наших дітей» відвідали п`ять амбулаторій у Дніпропетровську
16:25
Члени Громадської платформи разом з представниками батьківського руху «За наших дітей» відвідали п`ять амбулаторій у Дніпропетровську
Члени Громадської платформи разом з представниками батьківського руху «За наших дітей» відвідали п`ять амбулаторій у ДніпропетровськуНа Дніпропетровщині  триває обговорення модернізації  охорони здоров`я. На сьогодні членами Громадської платформи з питань медичної реформи, представниками Дніпропетровської обласної ради та головного управління охорони здоров`я відвідані амбулаторії центрів первинної медико-санітарної допомоги (ЦПМСД) №3, №4, №5, №10, №11, №12 у Дніпропетровську та Павлоградського ЦПМСД.
 6 червня члени Громадської платформи спільно з батьківським рухом «За наших дітей» відвідали ЦПМСД № 11 у місті Дніпропетровськ, де змогли оцінити якість  первинної медичної допомоги. 
До складу ЦПМСД № 11 входять 5 амбулаторій загальної практики – сімейної медицини, що обслуговують  55 тисяч мешканців Амур-Нижньодніпровського  району.
Під час огляду цих амбулаторій представники громадськості відзначили якість медичного обслуговування в амбулаторіях, а саме зручність розташування кабінетів лікарів, розмежування потоків (для дітей та дорослих). Громадські активісти  високо оцінили  якість проведеного ремонту в амбулаторіях №1 і №5.
«Загалом,  роботу ЦПМСД № 11 можна оцінити дуже позитивно.  Ми спілкувалися з населенням і люди задоволені якістю обслуговування у цих амбулаторіях. В амбулаторії №1 ми зустріли матерів з дітьми, яких перевели з амбулаторії № 3, що наразі ремонтується. Мами були раді, що їхніх дітей обслуговують в  тільки-но  відремонтованому приміщенні, де є окреме дитяче крило», - сказала голова Громадської платформи Світлана Харківська.
Представники влади взяли до уваги рекомендації громадських активістів, лікарів та пацієнтів. 
«Я обслуговуюсь у сімейного лікаря вже досить давно і дуже задоволена якістю лікування. Мій лікар – відмінний спеціаліст», - сказала пацієнтка амбулаторії №5 Людмила Бороніна.
Активну участь представників влади та Громадської платформи в роботі над покращенням якості медобслуговування відзначили члени руху «За наших дітей». «Робота вийшла дійсно конструктивною. Ми побачили ситуацію на місцях і приємно те, що, дійсно, були приклади успішної реалізації нових форматів», - сказав Віталій Козлов, один з ініціаторів батьківського руху «За наших дітей».
В найближчий час представники громадськості відвідають всі центри первинної медико-санітарної допомоги в області.
Бажаючі висловити свої пропозиції з приводу модернізації охорони здоров`я на Дніпропетровщині можуть звертатися за телефоном Громадської платформи (056) 377-17-34.
Категория: Область | Просмотров: 600 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar