Покров Четверг 02.05.24, 17:44
Сайт
Главная » 2012 » Май » 24 » Для створення комфортних умов та чіткого розділення потоків пацієнтів на Дніпропетровщині розпочались масштабні ремонти в амбулаторіях
17:30
Для створення комфортних умов та чіткого розділення потоків пацієнтів на Дніпропетровщині розпочались масштабні ремонти в амбулаторіях
Для створення комфортних умов та чіткого розділення потоків пацієнтів на Дніпропетровщині розпочались масштабні ремонти в амбулаторіях У рамках модернізації охорони здоров’я на Дніпропетровщині тривають ремонтні роботи в амбулаторіях загальної практики – сімейної медицини. Наразі для створення комфортних умов перебування пацієнтів в амбулаторіях ремонтні роботи розпочались і у м. Павлоград. 
На проведення ремонтних робіт в амбулаторіях м. Павлограда виділено 297 тис грн. Також додатково виділено 291 тис грн на придбання будівельних матеріалів, лінолеуму, пластикових вікон, міжкімнатних дверей, шпалер тощо. Крім того, за ініціативи губернатора Олександра Вілкула з обласного бюджету передбачені видатки у розмірі 300 тис грн для проведення ремонтних робіт в амбулаторіях міста. 
Наразі ремонті роботи вже розпочались у амбулаторіях №1 та №2. Виконуються оздоблювальні роботи, встановлюються нові двері та металопластикові вікна, замінюється лінолеум. Вже зроблений ремонт кабінету щеплення в амбулаторії №1 на суму 8,5 тис грн, проведений ремонт лабораторії у Центрі первинної медико-санітарної допомоги. Мешканці міста мають можливість робити тут безкоштовні аналізи.
З 1 червня 2012 року розпочнеться ремонт ще трьох амбулаторій. Основна мета – розділити потоки пацієнтів (дітей, дорослих, інфекційно-хворих) та створити максимально комфортні умови для їх перебування в амбулаторії. Це дозволить значно скоротити час очікування прийому лікаря.
«Ті зміни, які сьогодні відбуваються у рамках модернізації охорони здоров’я, дійсно проводяться заради людей. Закуповується нове обладнання, робляться ремонти. Це дозволить значно підвищити якість надання медичних послуг», - сказала головний лікар Павлоградського ЦПМСД Олена Дудіна.
До складу Павлоградського Центру первинної медико-санітарної допомоги (ЦПМСД) входять 5 амбулаторій, які максимально наближені до місця проживання мешканців й обслуговують понад 76 тис населення  міста.
У 2012 році фінансування на придбання необхідного медичного обладнання та меблів збільшилось з 7 тис грн до 971 тис грн. На сьогоднішній  день вже придбано гемолітичний аналізатор, гінекологічне крісло, шість мікроскопів, медичні меблі, три лейколічильника, легковий автомобіль, десять комп’ютерів та холодильник на загальну суму більш ніж 260 тис грн. 
«Зараз я знаходжусь на сьомому місяці вагітності, тому мені доводиться часто навідуватись до своєї амбулаторії. Я задоволена і ставленням медичного персоналу до пацієнтів, і новим сучасним медичним обладнанням», - відзначила пацієнтка амбулаторії №2 Олена Богдан.
Категория: Область | Просмотров: 641 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar