Покров Вторник 07.05.24, 00:41
Сайт
Главная » 2012 » Июнь » 7 » На Дніпропетровщині близько 20 тисяч громадян вже отримали компенсації вкладів колишнього Сбербанку СРСР
15:57
На Дніпропетровщині близько 20 тисяч громадян вже отримали компенсації вкладів колишнього Сбербанку СРСР
На Дніпропетровщині близько 20 тисяч громадян вже отримали компенсації вкладів колишнього Сбербанку СРСРПро це під час брифінгу повідомила начальник Дніпропетровського обласного управління АТ «Ощадбанк України» Галина Івакіна. У брифінгу також узяв учать керуючий Правобережним відділенням «Ощадбанку України» Євген Здобніков.
З першого червня 2012 року розпочато виплато компенсацій вкладникам Сбербанку колишнього СРСР. Виплата компенсацій проходить у рамках реалізації Соціальних Ініціатив Президента України. Згідно з дорученням губернатора Дніпропетровщини Олександра Вілкула в області йде широка роз’яснювальна робота щодо порядку отримання виплат. На сьогодні у відділеннях «Ощадбанку» Дніпропетровської області актуалізацію даних для отримання компенсації пройшли близько 118 тис вкладників Сбербанку колишнього СРСР. За перші три дні виплат кошти отримали близько 20 тисяч громадян.
«Виплати йдуть в нормальному режимі. На сьогодні «Ощадбанк» здійснює виплати всім вкладникам, які пройшли актуалізацію – поновлення даних вкладника. Цей процес буде проходити до кінця 2012 року. Велике прохання до всіх клієнтів, які звертаються у відділення «Ощадбанку» - приходити точно за часом, вказаним в запрошенні. Можливості банку дозволяють оперативно в оговорений час здійснювати всі необхідні операції з виплат компенсацій вкладів Сбербанку колишнього СРСР Ми прийняли рішення розділити потоки клієнтів, оскільки у відділеннях «Ощадбанку» громадяни здійснюють велику кількість грошових операцій, це і отримання пенсій та соціальних виплат, і оплата комунальних платежів. Клієнти, які отримують виплати компенсацій, та ті, хто прийшов у інших справах, обслуговуються у різних «віконцях». Це дозволяє не допускати черги», - сказала Галина Івакіна. Вона зазначила, що гроші зараховуються вкладникам на рахунок. Громадяни можуть отримати гроші відразу готівкою у касі «Ощадбанку», або отримати пластикову картку, яка буде дійсна протягом трьох років, гроші зараховуватимуться на неї. Зняти кошти можна в будь-який час і в будь-якому відділенні або будь-якому банкоматі «Ощадбанку України».
«На сьогодні (третій день виплат) черг не спостерігається, у віконці, де проводяться виплати не більше 2-3 відвідувачів. Якщо клієнт приніс усі необхідні документи, про які його було проінформовано під час запису на отримання коштів. Процедура може займати не більше 3 хвилин», - сказав керуючий Правобережним відділенням «Ощадбанку України» Євген Здобніков.
Для того, щоб пройти актуалізацію – поновлення даних вкладника, клієнту необхідно з паспортом та ощадною книжкою прийти у найближче відділення «Ощадбанку України». Для того, щоб актуалізація даних вкладника пройшла максимально швидко, фахівці «Ощадбанку» рекомендують зателефонувати на  «гарячу лінію» (044)364-21-21 або 0-800-212-000, де фахівці нададуть консультацію, щодо необхідних документів, та визначать час та місце для візиту клієнта в банк – проведення актуалізації даних вкладника. Після проходження обновлення даних вкладника працівники банку визначать дату та час виплати компенсації.
На Дніпропетровщині у кожному відділені «Ощадбанку» оформлено спеціальний інформаційний стіл, де розміщено буклети, та встановлено спеціальний телефон для прямих дзвінків на «гарячу лінію» «Ощадбанку». (Така послуга надається, якщо у клієнта виникає потреба у консультації, або він не може зателефонувати з домашнього телефону) Також додаткову інформацію можна отримати на сайті «Ощадбанку України» www.oschadnybank.com.
З відповідями на найбільш актуальні питання щодо виплат компенсацій за вкладами Сбербанку колишнього СРСР ви можете ознайомитися тут.
Категория: Область | Просмотров: 679 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar