Покров Суббота 20.04.24, 15:17
Сайт
Главная » 2011 » Август » 16 » На Дніпропетровщині проходять "Дні Криму"
00:47
На Дніпропетровщині проходять "Дні Криму"

За дорученням губернатора області Олександра Вілкула заступник голови облдержадміністрації Марія Пустова провела робочу зустріч із першим заступником міністра курортів і туризму Автономної Республіки Крим Олександром Лієвим. На зустрічі, яка відбулася в рамках «Днів Криму» на Дніпропетровщині, були обговорені питання міжрегіонального співробітництва та зміцнення туристичних, економічних та промислових зв’язків.
На офіційній зустрічі першого заступника міністра курортів і туризму Автономної Республіки Крим та заступника голови облдержадміністрації обговорили питання співпраці між АРК та Дніпропетровською областю, питання поширення туристичних та промислових зв’язків, можливості підписання міжрегіональних угод.
Перший заступник міністра курортів і туризму Автономної Республіки Крим Олександр Лієв підкреслив, що Дніпропетровщина є одним з перших регіонів, який був визначений відповідно до стратегії розвитку АРК як потенційний регіон-партнер. «Ваша область – це потужний промисловий та сільськогосподарський центр, якому ми можемо запропонувати не лише туристичне партнерство, а й взаємовигідну економічну співпрацю» – сказав Олександр Лієв. 
«Дніпропетровщина активно розвиває міжрегіональні зв’язки, і голова облдержадміністрації Олександр Вілкул приділяє міжрегіональному та міжнародному співробітництву велику увагу. Крим – це здравниця України, де щороку відпочивають десятки тисяч жителів нашої області, тому співпраця з Автономною Республікою Крим є важливою для нашого регіону. Також ми готові співпрацювати і в інших сферах. Наш регіон стрімко розвивається як у промисловому, так і в аграрному секторі, тому ми зацікавлені у підписанні угод про співробітництво не лише у туристичній, а й у інших галузях нашої діяльності» – наголосила Марія Пустова.
Також у рамках візиту кримської делегації була проведена прес-конференція на тему: «Оздоровчі можливості Криму і спеціальні умови для мешканців регіону на осінь 2011 року», фахівці з Криму провели тренінг для турагентів на тему: «Про методику продажу кримського санаторно-курортного продукту» та семінар для лікарів, які спеціалізуються на реабілітації та санаторно-курортному лікуванні. На завершення свого візиту перший заступник міністра курортів і туризму Автономної Республіки Крим Олександр Лієв зустрінеться з керівниками регіональних профспілкових організацій регіону.
Як повідомлялося протягом серпня-жовтня в Україні тривають «Дні Криму», які проходять у рамках проекту «Кримський оксамитовий сезон – сезон здоров'я». Метою проекту є популяризація лікувально-оздоровчих можливостей кримського курорту в період міжсезоння. 
15-16 серпня в рамках проекту «Дні Криму» на Дніпропетровщині перебувають із робочим візитом перший заступник міністра курортів і туризму АРК Олександр Лієв, тренер з питання курортології – професор-курортолог Кримського науково-дослідного інституту фізичних методів лікування медичної кліматології імені Івана Сєченова Олександр Ярош та інші. 


Довідка
Проект «Кримський оксамитовий сезон – сезон здоров'я» стартує в Криму 15 вересня і триватиме до 1 грудня. У проекті будуть задіяні 4 сторони. Зокрема, кримські санаторії і пансіонати, які відповідають ряду критеріїв і готові забезпечити ціни на рівні собівартості. Крім здравниць у проекті братимуть участь великі туроператори, які візьмуть на себе зобов'язання щодо завантаження цих санаторіїв та рекламного просування проекту «Кримський оксамитовий сезон – сезон здоров'я». Також до участі в проекті залучать авіаперевізників, які нададуть знижки на свої послуги. У свою чергу влада автономії візьме на себе функції координатора й забезпечить проекту фінансову підтримку.

Управління преси та інформації облдержадміністрації
Категория: Область | Просмотров: 777 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar