Покров Четверг 16.05.24, 07:14
Сайт
Главная » 2012 » Июль » 2 » На Дніпропетровщині тривають громадські обговорення модернізації охорони здоров’я
17:42
На Дніпропетровщині тривають громадські обговорення модернізації охорони здоров’я
2 липня громадські активісти разом з представниками Головного управління охорони здоров’я Дніпропетровської облдержадміністрації та Дніпропетровської обласної ради відвідали Центр первинної медико-санітарної допомоги (ЦПМСД) №1 міста Дніпропетровськ, де мали змогу поспілкуватися з пацієнтами та медиками.
До складу ЦПМСД №1 входять чотири амбулаторії загальної практики - сімейної медицини, що обслуговують близько 62 тисяч мешканців Кіровського району. 
Під час візиту до цих амбулаторій громадські активісти поспілкувалися з пацієнтами та медиками, оглянули кабінети лікарів та висловили свої пропозиції щодо більш зручного їх розташування, а також більш компактного розміщення самих амбулаторій. 
У зв’язку з тим, що амбулаторія загальної практики №3 на вул. Новосільній, 7 обслуговує майже 18 тис мешканців району, додатково було розглянуто питання щодо створення ще однієї амбулаторії чи філії. 
Окрім цього, найближчим часом заплановане проведення ремонтних робіт у амбулаторіях Центру.
«Завдяки моніторинговим візитам до медичних закладів області, зокрема активній участі пацієнтів, медиків та влади, ми маємо можливість безпосередньо на місці обговорювати такі питання, як то зручне розміщення кабінетів чи розмежування потоків пацієнтів у амбулаторіях. Тільки спільними зусиллями ми зможемо створити комфортні умови для пацієнтів та підвищити якість медичних послуг», - сказала головний лікар Центру первинної медико-санітарної допомоги №1 Галина Даниленко.
Згідно з планом, представники громадськості відвідають усі Центри первинної медико-санітарної допомоги у Дніпропетровській області.
Висловити свої пропозиції та зауваження щодо модернізації охорони здоров`я у Дніпропетровській області можна за телефоном Громадської платформи з питань медичної реформи: + 38 056 377 17 34.

На Дніпропетровщині тривають громадські обговорення модернізації охорони здоров’я
Категория: Область | Просмотров: 692 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar