Покров Среда 17.04.24, 01:30
Сайт
Главная » Область

Збір за місця для паркування транспортних засобів: місцеві бюджети Дніпропетровщини від юридичних осіб з початку року отримали майже 31,4 млн гривень

Протягом десяти місяців 2023 року до місцевих бюджетів Дніпропетровської області від юридичних осіб надійшло майже 31,4 млн грн збору за місця для паркування транспортних засобів (далі – збір). Як повідомила в. о. начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Наталя Федаш, надходження збільшились на понад 16,5 млн грн, або на 111,7 відс. у порівнянні з відповідним періодом 2022 року.


До уваги суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності, що здійснюють операції з експорту товарів!

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Нікопольський регіон) інформує, що Державна податкова служба України на вебпорталі за посиланням https://tax.gov.ua/media-tsentr/novini/730060.html повідомила про наступне.


У ДПС розповіли про основні аспекти проведення податкових перевірок

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Нікопольський регіон) інформує, що Державна податкова служба України на вебпорталі за посиланням https://tax.gov.ua/media-tsentr/novini/730697.html повідомила про наступне.


Робочий візит очільниці податкової служби Дніпропетровщини до м. Кривого Рогу

У рамках поїздки, в. о. начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Федаш Наталя відвідала Криворізьку міську раду та поспілкувалась з в. о. міського голови м. Кривий Ріг Вілкулом Юрієм.


« 1 2 3 4 ... 305 306 »