Покров Воскресенье 28.04.24, 11:49
Сайт
Главная » 2012 » Июнь » 1 » Олександр Вілкул привітав команду депутатів-спортсменів Дніпропетровської області, яка увійшла до трійки переможців
17:37
Олександр Вілкул привітав команду депутатів-спортсменів Дніпропетровської області, яка увійшла до трійки переможців
Олександр Вілкул привітав команду депутатів-спортсменів Дніпропетровської області, яка увійшла до трійки переможцівГолова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул привітав команду депутатів-спортсменів області, яка увійшла до трійки переможців ІІ Всеукраїнської спартакіади серед депутатів. До складу нашої команди увійшло 25 депутатів обласної та місцевих рад. 
Із 22 по 26 травня 2012 року в Алушті проходила ІІ фінальна Всеукраїнська спартакіада серед депутатів Верховної Ради України, Верховної Ради Автономної Республіки Крим, обласних, районних, міських, сільських та селищних рад. Загалом у змаганнях взяли участь близько 500 депутатів із 16 областей, Автономної Республіки Крим та м. Севастополя.
Всеукраїнська спартакіада проходила в три етапи:
І етап проходив на рівні міст та районів області серед депутатів районних, міських, сільських та селищних рад;
ІІ етап – на обласному рівні серед депутатів обласної ради та переможців І етапу спартакіади;
ІІІ етап проходив вже на національному рівні в Алушті.
Команди змагалися у наступних видах спорту: футзал, волейбол, теніс, теніс настільний, більярдний спорт, шахи (чоловіки) та шашки (жінки).

Довідка:
Збірна команда кращих спортсменів-депутатів області була сформована за підсумками ІІ Обласної спартакіади серед депутатів. У ній взяли участь 30 команд міст та районів Дніпропетровської області. 
Категория: Область | Просмотров: 547 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar