Покров Среда 01.05.24, 03:37
Сайт
Главная » 2012 » Май » 17 » Олександр Вілкул: «У 2011 році на проекти розвитку Криворізького району було виділено 26 млн грн»
17:52
Олександр Вілкул: «У 2011 році на проекти розвитку Криворізького району було виділено 26 млн грн»
Олександр Вілкул: «У 2011 році на проекти розвитку Криворізького району було виділено 26 млн грн»Про це губернатор Олександр Вілкул повідомив під час наради з соціально-економічного розвитку Криворізького району. У нараді взяли участь народний депутат України Дмитро Шпенов, заступник голови облдержадміністрації Геннадій Темник, голова Криворізької райдержадміністрації Олександр Позивайло сільські та селищні голови сіл і селищ Криворізького району.
 «Обласна влада надає системну підтримку розвитку Криворізького району. Тільки в 2011 році на проекти розвитку, які реалізуються в селах і селищах району, з державного та обласного бюджетів було виділено майже 26 млн грн», - сказав губернатор.
Зокрема, за ці кошти:
завершена реконструкція водогону «Кривий Ріг – Валове» протяжністю 21 км;
відремонтовано 13 тис квадратних метрів комунальних доріг;
завершена газифікація сіл Калініно, Гомельське, Новоіванівка, Златоустівка і селища Рудничний, а також реконструкція водопостачання в селі Грузьке;
завершена реконструкція будівлі дитячого садка в селі Надеждівка, а також котельні та системи опалення середньої школи і реконструкція дитячого садка в селищі Радушне;
проведені заходи по захисту від підтоплення сіл Новопілля, Калініно, Красіно;
придбано новий шкільний автобус і сучасний сміттєвоз; 
встановлено 5 дитячих майданчиків.
«У 2012 році ми продовжуємо підтримку Криворізького району та інших міст і районів області. Підвищення якості життя громадян - головне завдання влади, яке поставив ​​наш Президент Віктор Федорович Янукович і яке обласна влада виконує в рамках Комплексної стратегії розвитку нашого регіону шляхом адресної підтримки реалізації системних проектів розвитку кожного міста та району області», - сказав Олександр Вілкул.
Категория: Область | Просмотров: 645 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar