Покров Суббота 20.04.24, 07:14
Сайт
Главная » 2011 » Август » 12 » Олександр Вілкул: Встановлення систем GPS-навігації на машинах «швидкої допомоги» дозволило заощадити близько 15% палива
17:17
Олександр Вілкул: Встановлення систем GPS-навігації на машинах «швидкої допомоги» дозволило заощадити близько 15% палива

На сьогодні у всіх відділеннях швидкої медичної допомоги Дніпропетровщини встановлені архіватори мови і введені цілодобові пости диспетчерів, 100% автомобілів «швидкої» обладнані GPS-навігаторами. Використання систем GPS-навігації тільки за перші місяці дозволило заощадити близько 15% палива та підвищити швидкість прибуття на виклик до пацієнта.
Про це повідомив голова облдержадміністрації Олександр Вілкул під час прес-конференції, яку він провів спільно із першим заступником глави Адміністрації Президента України Іриною Акімовою та Міністром охорони здоров'я України Олександром Аніщенком.
Зокрема, Олександр Вілкул зазначив, що в області вже відкрито 12 додаткових пунктів базування машин «швидкої» і введено 5 додаткових бригад. Заплановано відкриття ще 28 пунктів.

Управління преси та інформації облдержадміністрації
Категория: Область | Просмотров: 1675 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar