Покров Четверг 02.05.24, 21:21
Сайт
Главная » 2012 » Май » 23 » Олександр Вілкул: «За підсумками презентації Дніпропетровщини в Австрії вже налагодженуються контакти з потенційними інвесторами»
16:02
Олександр Вілкул: «За підсумками презентації Дніпропетровщини в Австрії вже налагодженуються контакти з потенційними інвесторами»
Олександр Вілкул: «За підсумками презентації Дніпропетровщини в Австрії вже налагодженуються контакти з потенційними інвесторами»За підсумками презентації Дніпропетровщини в Австрії вже налагоджуються контакти з потенційними інвесторами. Про це повідомив губернатор Олександр Вілкул після переговорів із заступником федерального міністра економіки, сім'ї і молоді пані Бернадетт Герлінгер.
 «Австрійські фірми та австрійські банки одними з перших на початку 90-х років прийшли в Україну і відкрили Україну для Європи. Ми провели масштабну презентацію для ділових кіл і Австрії, і інших іноземних компаній для того, щоб стати каталізатором та реанімувати те бізнес-співробітництво, яке почалося ще на початку 90-х років. Столиця Австрії Відень є одним з економічних, мультинаціональних і культурних центрів Європи. Тут знаходяться представництва, штаб-квартири великої кількості транснаціональних компаній. І за результатами зустрічей, які відбулися у Відні, ми налагодили кілька контактів, які, я впевнений, перейдуть в подальшу плідну співпрацю та інвестиції в Дніпропетровську область», - сказав Олександр Вілкул.
Нагадаємо, 22 травня 2012 року у рамках масштабного роуд-шоу з презентації Дніпропетровщини на провідних світових бізнес-майданчиках голова облдержадміністрації Олександр Вілкул представив інвестиційний потенціал регіону у Відні. Генеральна презентація Дніпропетровської області пройшла у Торговій палаті Австрії. Губернатор ознайомив присутніх з перевагами Дніпропетровського регіону, результатами реалізації регіональних проектів у рамках Програми реформ Президента України та Комплексної стратегії розвитку регіону щодо підвищення інвестиційної привабливості та конкурентоспроможності області. Також Олександр Вілкул представив учасникам проекти обласної влади щодо створення сприятливого соціального середовища для сталого економічного зростання й розвитку бізнесу. Це модернізація системи охорони здоров'я, впровадження нових стандартів освіти, проект будівництва доступного і соціального житла, екологічні та природоохоронні програми, поліпшення громадської безпеки й правопорядку та інші. Про розвиток економічної та культурної співпраці Дніпропетровщини та федеральних земель Австрії йшлося під час переговорів Олександра Вілкула із заступником федерального міністра економіки, сім'ї і і молоді пані Бернадетт Герлінгер.
Категория: Область | Просмотров: 573 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar