Покров Пятница 10.05.24, 13:58
Сайт
Главная » 2013 » Апрель » 16 » Олександр Вілкул закликав усіх небайдужих громадян взяти участь у всеукраїнському суботнику, який відбудеться 20 квітня
17:24
Олександр Вілкул закликав усіх небайдужих громадян взяти участь у всеукраїнському суботнику, який відбудеться 20 квітня
Олександр Вілкул закликав усіх небайдужих громадян взяти участь у всеукраїнському суботнику, який відбудеться 20 квітняУ суботу, 20 квітня, відбудеться всеукраїнський суботник, присвячений акції «За чисте довкілля». 
«Запрошую всіх українців, які не байдужі, хто любить своє місто чи селище, 20 квітня вийти на суботник, - сказав Віце-прем'єр-міністр України Олександр Вілкул, - Беріть з собою родину, друзів та сприймайте суботник як свято, а не як необхідність. Адже у нашого народу є традиції спільно наводити чистоту на вулицях та дворах після зими, тим більш такої складної як була цього року».
Віце-прем'єр-міністр України Олександр Вілкул підписав відповідне доручення щодо організації робіт в областях України. 
На суботник запрошуються представники громадських організацій та підприємств, волонтери, молодь. Місцеві органи влади мають забезпечити координацію робіт та необхідний інвентар і техніку.
«В кожному місті має бути створено штаб та «гаряча» лінія. Громадяни можуть звернутись до комунальних служб і повідомити яка техніка, зокрема для вивозу сміття їм потрібна для допомоги», - сказав Віце-прем’єр-міністр. Він також зазначив, що в суботнику мають обов’язково взяти участь керівники регіонів та місцевих органів влади.
«В суботу зі своїми колегами я буду брати участь у суботнику. І буду телефонувати керівникам в регіони щодо стану справ виключно на мобільні телефони. Керівники мають бути з людьми в скверах, парках, на вулицях», - сказав Олександр Вілкул.
Він закликав усіх небайдужих громадян взяти участь у суботнику та провести роботи з благоустрою прибудинкових територій, парків, скверів, меморіальних комплексів, дитячих і спортивних майданчиків, а також територій, прилеглих до підприємств, установ і організацій.
Нагадаємо, голова Дніпропетровської облдержадміністрації Дмитро Колєсніков візьме участь у суботнику разом з працівниками облдержадміністрації в парку 40-річчя Перемоги у Дніпропетровську. За попередніми даними, на суботник 20 квітня, приурочений до Дня довкілля і Великодня, вийдуть близько 220 тис. мешканців області. Губернатор Дмитро Колєсніков закликав усіх мешканців Дніпропетровщини взяти участь у суботнику.

Категория: Украина | Просмотров: 832 | Добавил: admin | Теги: Всеукраїнському, Вілкул, громадян, закликав, усіх, суботнику, Участь, взяти, небайдужих, Олександр
Всего комментариев: 0
avatar