Покров Понедельник 20.05.24, 08:44
Сайт
Главная » 2011 » Ноябрь » 2 » Вячеслав Задорожний від імені губернатора Олександра Вілкула привітав залізничників області з професійним святом
19:03
Вячеслав Задорожний від імені губернатора Олександра Вілкула привітав залізничників області з професійним святом

Перший заступник голови облдержадміністрації Вячеслав Задорожний від імені губернатора привітав усіх залізничників області з професійним святом та відзначив обласними нагородами кращих працівників галузі. Під час урочистостей були вручені Пам’ятні медалі «За вагомий внесок у розвиток Дніпропетровської області», Почесні Грамоти облдержадміністрації, Подяки голови облдержадміністрації.

«Придніпровська залізниця – це надійний партнер обласної влади в реалізації соціальних проектів. Завдяки спільним зусиллям на Дніпропетровщині облаштовані безпечні переїзди, реконструюються лікарні, ремонтуються дороги», – сказав Вячеслав Задорожний. Він також додав, що Дніпропетровська дирекція Придніпровської залізниці бере активну участь у реалізації Комплексної стратегії розвитку Дніпропетровської області. Зокрема, до 2015 року в регіоні планується виконати електрифікацію дільниці Новомосковськ – Красноград та модернізувати колії для організації швидкісного руху поїздів типу «Хюндай», реконструювати станції «Синельникове-1» з укладанням другої колії, побудувати міст на 109 км перегону Кривий Ріг – Західний, побудувати приміщення вокзалу на станції «Рокувата». Також у 2013 – 2014 роках планується запровадити рух рейкового автобусу по маршруту Дніпропетровськ (Центральний вокзал) – Сухачівка – Зустрічний – Південний вокзал – Нижньодніпровськ вузол – Ігрень – Дніпропетровськ (Центральний вокзал). Це дозволить розвантажити міський транспорт та забезпечить зручний переїзд пасажирів.

Як повідомив начальник ДП «Придніпровська залізниця» Олександр Момот,  за 9 місяців 2011 року перевезено понад 86 млн тонн вантажів, близько 69 мільйонів пасажирів у приміському й дальньому сполученні. До бюджетів усіх рівнів та фондів соціального страхування перераховано майже 2 мільярди гривень. Серед найвагоміших інвестиційних проектів цього періоду – будівництво шляхопроводу на 116 км перегону Нікополь-Марганець, реконструкція Дорожньої клінічної лікарні в Дніпропетровську. З початку 2011 року посадові оклади залізничників зросли на 13%, а до кінця року передбачено підвищити заробітну плату загалом на 17,4 %. Також в області постійно вживаються заходи із забезпечення безпеки руху при переїзді залізничної колії транспортними засобами. Так, до кінця року заплановано обладнати сигналізацією залізничний переїзд з автобусним рухом на ділянці 0+210 м станції Інгулець, завершується будівництво автомобільного шляхопроводу на 116 км перегону Нікополь – Марганець, закрито 4 залізничні переїзди, впроваджено 36 світлодіодних переїзних світлофорів. В цілому у Дніпропетровській області вже встановлено 640 світлодіодних світлофорів, залишилось встановити ще 316 таких пристроїв.

Категория: Область | Просмотров: 682 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar