Покров Воскресенье 19.05.24, 14:26
Сайт
Главная » 2012 » Июнь » 7 » За перші два дні роботи «Гарячої лінії губернатора Олександра Вілкула» оператори отримали 265 звернення громадян
16:47
За перші два дні роботи «Гарячої лінії губернатора Олександра Вілкула» оператори отримали 265 звернення громадян
За перші два дні роботи «Гарячої лінії губернатора Олександра Вілкула» оператори отримали 265 звернення громадян«На «Гарячу лінію Олександра Вілкула» наразі надходить велика кількість телефонних дзвінків. Це свідчить про високу довіру жителів Дніпропетровщини до губернатора. Оператори «Гарячої лінії» працюють в напруженому режимі. За перші два дні роботи контакт-центру вони вже отримали 265 звернення громадян. Кожне питання було зареєстровано та направлено до відповідної служби. Вирішення кожного звернення знаходиться на особистому контролі губернатора Олександра Вілкула», - сказала начальник відділу роботи зі зверненнями громадян облдержадміністрації Олена Хохба. 
Вона зазначила, що переважна кількість звернень (майже 56%) стосувалася питань комунального господарства, а саме: ремонту дахів, ліфтів, під’їздів, вивозу сміття, відновлення електропостачання, ремонту прибудинкових територій, надходили скарги на роботу КЖП, зареєстровані питання з приводу надання допомоги в лікуванні, перерахунку пенсії, телефонізації, видачі земельних актів на приватизацію тощо.
Як повідомлялося раніше, на Дніпропетровщині відкрився перший в Україні регіональний контакт-центр, побудований за моделлю «Урядового контактного центру». Відтепер за телефоном 0-800-505-600 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів) жителі Дніпропетровщини можуть звернутися за вирішенням свого питання на спеціальну губернаторську «Гарячу лінію Олександра Вілкула».
Категория: Область | Просмотров: 647 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar