Покров Вторник 07.05.24, 16:36
Сайт
Главная » 2012 » Июнь » 2 » За перший день виплати компенсацій вкладів Сбербанку колишнього СРСР на Дніпропетровщині отримали гроші 9333 особи
12:03
За перший день виплати компенсацій вкладів Сбербанку колишнього СРСР на Дніпропетровщині отримали гроші 9333 особи
За перший день виплати компенсацій вкладів Сбербанку колишнього СРСР на Дніпропетровщині отримали гроші 9333 особиПро це повідомила голова  Дніпропетровського обласного управління «Ощадбанку» Галина Івакіна. 
На сьогодні у відділеннях «Ощадбанку» Дніпропетровської області актуалізацію даних для отримання компенсації пройшли понад 114 тис вкладників Сбербанку колишнього СРСР. Виплата компенсацій вкладникам, які вже пройшли актуалізацію своїх даних у відділеннях «Ощадбанку», розпочато сьогодні 1 червня 2012 року.
Виплата компенсацій проходить у рамках реалізації Соціальних Ініціатив Президента України. Згідно з дорученням губернатора Дніпропетровщини Олександра Вілкула в області йде широка роз’яснювальна робота щодо порядку отримання виплат.
З відповідями на найбільш актуальні питання щодо виплат компенсацій за вкладами Сбербанку колишнього СРСР ви можете ознайомитися тут.
Керівництво «Ощадбанку» звернулося до громадян, яким вже призначена виплата компенсації, приходити до відділень банку відповідно до запрошень. 
Категория: Область | Просмотров: 697 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar