Покров Среда 01.05.24, 13:49
Сайт
Главная » 2012 » Май » 17 » За підтримки губернатора Олександра Вілкула 19 травня 2012 з нагоди відзначення Олімпійського дня на Дніпропетровщині пройдуть змагання
18:04
За підтримки губернатора Олександра Вілкула 19 травня 2012 з нагоди відзначення Олімпійського дня на Дніпропетровщині пройдуть змагання
За підтримки губернатора Олександра Вілкула 19 травня 2012 з нагоди відзначення Олімпійського дня на Дніпропетровщині пройдуть змагання19 травня з нагоди відзначення Олімпійського дня на Дніпропетровщині за підтримки губернатора Олександра Вілкула пройдуть спортивні змагання з різних видів спорту, показові виступи спортсменів, масові легкоатлетичні заходи. Центром Олімпійського дня в обласному центрі стане міський парк ім. Лазаря Глоби. Також у рамках відзначання Олімпійського дня 19 травня в акваторії річки Дніпро пройде регата крейсерських яхт на честь 80-річчя Дніпропетровщини, а 20 травня відбудеться велогонка «Переможна сотня». З 19 по 20 травня вперше у Дніпропетровську проходитиме відкритий чемпіонат України з багатоборства тіло охоронців.
«Олімпійський рух – це перш за все популяризація здорового способу життя та інтересу до спорту серед молоді та юнацтва. Наш Президент Віктор Федорович Янукович визначив 2012 рік, як «Рік спорту та здорового способу життя». До початку Олімпіади залишився 71 день і мешканці Дніпропетровщини, як і всі українці мають долучитися до олімпійського руху, незалежно від віку та наявності спортивних успіхів, і підтримати наших спортсменів у Лондоні не тільки вболіваючи за них, а й розділяючи з ними прагнення покращувати свої спортивні досягнення»,- сказав губернатор Олександр Вілкул. 
В країні реалізовується масштабний проект «Олімпійська надія», який створений для того, щоб Зимові Олімпійські ігри 2022 року проходили саме в Україні. Дніпропетровщина бере активну участь в реалізації олімпійських та спортивних ініціатив - облаштовуються нові спортивні майданчики та комплекси. Спортсмени Дніпропетровщини мають гідно представити Україну та регіон на змаганнях найвищого рівня. Вже 26 спортсменів з Дніпропетровської області отримали ліцензії на участь в ХХХ Олімпійських іграх у Лондоні, інші продовжують виборювати своє право на участь у наймасштабнішій спортивній події року. 
Олімпійський день – це щорічний спортивний захід, який проводиться за ініціативи Міжнародного олімпійського комітету Національним олімпійським комітетом (НОК) України. Дніпропетровським обласним відділенням НОК України спільно з керівництвом облдержадміністрації прийнято рішення провести у 2012 році цей захід 19 травня.
Так, 19 травня у Дніпропетровському міському парку ім. Лазаря Глоби з 9:45 ранку пройдуть легкоатлетичні змагання серед різних вікових груп за участю учнів дитячо-юнацьких спортивних шкіл міста та інших людей небайдужих до занять спортом. Відбудуться змагання, в рамках Кубку області: з перетягування канату, з шахів, шашок, конкурс «Малюнок на асфальті на олімпійську тему». На баскетбольних майданчиках парку, на протязі двох днів, відбудуться змагання зі стритболу. 



Програма змагань у рамках відзначення Олімпійського дня на Дніпропетровщині:
14-20 травня
згідно з розкладом змагань
у містах та районах Дніпропетровської області проходить чемпіонат області з футболу серед дитячо-юнацьких команд

16-20 травня 
9.00
у м. Дніпропетровськ (СК «Метеор») проходить відкритий чемпіонат області з кульової стрільби

18-19 травня 
10.00
у м. Дніпропетровськ (СК «Метеор») проходитиме чемпіонат області з бадмінтону серед спортсменів 1998 р.н.

18 травня початок о 12:00
19 травня початок о 9.00 
у м. Дніпродзержинську (СК «Прометей») проходитиме чемпіонат області з художньої гімнастики серед дівчат

18-19 травня 
09.00
у м. Дніпропетровську (МСДЮШОР, ДВУФК) проходитиме літній чемпіонат області з сучасного п’ятиборства

19-20 травня 
10.00
у м. Дніпропетровську (веслувальний канал) проходитиме чемпіонат області з веслування на байдарках та каное серед юнаків 1996-97 р.н. та 1998-99 р.н.,

19 травня 
09.00
у м. Дніпропетровську (ж/м «Сонячний») відбудуться змагання з волейболу ІХ обласної міжгалузевої спартакіади ДООФСТ «Спартак»

19 травня
14.00-16.30
у м. Дніпропетровськ (акваторія р. Дніпро, біля готелю «Дніпропетровськ») відбудеться «Регата крейсерських яхт на честь 80-річчя Дніпропетровської області»

19-20 травня 
10.00
у сел. Дніпровське (Будинок культури) пройде чемпіонат області з танцювального спорту (латиноамериканська програма)

19-20 травня
15.00
у м. Дніпропетровську (ж/м Придніпровський) проходитиме особисто-командний чемпіонат області зі спортивного орієнтування

Категория: Область | Просмотров: 624 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar