Покров Пятница 03.05.24, 05:43
Сайт
Главная » 2012 » Май » 24 » Заступник федерального Міністра економіки, сім'ї і і молоді Австрії Бернадетт Герлінгер: «Я бачу великий потенціал для взаємовідносин»
10:15
Заступник федерального Міністра економіки, сім'ї і і молоді Австрії Бернадетт Герлінгер: «Я бачу великий потенціал для взаємовідносин»
Заступник федерального Міністра економіки, сім'ї і і молоді Австрії Бернадетт Герлінгер: «Я бачу великий потенціал для взаємовідносин»Заступник федерального Міністра економіки, сім'ї і і молоді Австрії Бернадетт Герлінгер після зустрічі із головою Дніпропетровської облдержадміністрації Олександром Вілкулом виказала зацікавленість у співпраці з регіоном. Вона бачить великий потенціал для двосторонніх взаємовідносин Австрії з Дніпропетровщиною та має намір приїхати до Дніпропетровська. 
«Показники щодо потенціалу та розвитку Дніпропетровської області є вражаючими. В регіоні відбувається багато процесів, які є новими для України. Цікавими є процеси диверсифікації економіки, орієнтація не лише на традиційну важку промисловість, а й на інші галузі. Я  вважаю, що ми могли б знайти можливості для спільної роботи й бачу великий потенціал для двосторонніх взаємовідносин. Я сподіваюся, що через рік я зможу відвідати цей регіон України, який інтенсивно розвивається. Восени на Дніпропетровщині відбудеться економічна місія, яку запланувала Торгова палата Австрії та Посольство України в Австрії і це буде цікаво підприємствам обох країн», - прокоментувала заступник федерального Міністра економіки, сім'ї і і молоді Австрії Бернадетт Герлінгер підсумки зустрічі із головою Дніпропетровської облдержадміністрації Олександром Вілкулом.
Нагадаємо, 22 травня 2012 року у рамках масштабного роуд-шоу з презентації Дніпропетровщини на провідних світових бізнес-майданчиках голова облдержадміністрації Олександр Вілкул представив інвестиційний потенціал регіону у Відні. Генеральна презентація Дніпропетровської області пройшла у Торговій палаті Австрії. Губернатор ознайомив присутніх з перевагами Дніпропетровського регіону, результатами реалізації регіональних проектів у рамках Програми реформ Президента України та Комплексної стратегії розвитку регіону щодо підвищення інвестиційної привабливості та конкурентоспроможності області. Також Олександр Вілкул представив учасникам проекти обласної влади щодо створення сприятливого соціального середовища для сталого економічного зростання й розвитку бізнесу. Це модернізація системи охорони здоров'я, впровадження нових стандартів освіти, проект будівництва доступного і соціального житла, екологічні та природоохоронні програми, поліпшення громадської безпеки й правопорядку та інші. 
За підсумками презентації Дніпропетровщини в Австрії вже налагоджуються контакти з потенційними інвесторами. Восени на Дніпропетровщині заплановані презентації австрійських компаній для представлення проектів, реалізація яких буде корисною обом сторонам. 
Категория: Область | Просмотров: 676 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar