Покров Четверг 18.04.24, 23:37
Сайт
Главная » Архив материалов
Статистика постраждалих від вибухів у Дніпропетровську станом на 9.00, 28 травня 2012За даними головного управління охорони здоров’я Дніпропетровської облдержадміністрації станом на 9:00 28 травня на стаціонарному лікуванні перебувають 2 потерпілих внаслідок вибухів 27 квітня. Потерпілі знаходяться в обласній лікарні ім. Мечникова. 
Стан потерпілих задовільний. 
За завданням губернатора Олександра Вілкула всі постраждалі у повній мірі забезпечені необхідною медичною допомогою та вже отримали грошові виплати на свої рахунки.

Губернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул привітав жителів Кривого Рогу з Днем містаГолова Дніпропетровської облдержадміністрації привітав криворіжців з Днем міста. Урочистості пройшли у Кривому Розі на стадіоні «Металург», в яких узяли участь близько 50 тисяч жителів міста. Зі святом їх також привітали голова обласної ради Євген Удод, міський голова Кривого Рогу Юрій Вілкул, Архієпископ Криворізький та Нікопольський Єфрем. Подарунком для жителів міста став святковий концерт.

«Кривий Ріг – це особливе місто, яке створює індустріальну славу всією України. Разом ми робимо наше місто зеленим і квітучим. Новий вид набувають вулиці і проспекти, будуються нові фонтани, парки, сквери. Кривий Ріг примножує свою славу не лише як велике промислове місто, а й як зелений куточок Дніпропетровщини. Досягнення Кривого Рогу відзначаються на найвищому державному рівні. Наші успіхи та починання високо цінує наш Президент Віктор Федорович Янукович. Великою подією і свідченням величезної уваги до Кривого Рогу став недавній візит Прем'єр-Міністра Миколи Яновича Азарова», - сказав губернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул.

У Нікополі реалізується програма «місцевих стимулів» розвитку сімейної медицини На Дніпропетровщині в рамках модернізації охорони здоров’я реалізується програма «місцевих стимулів» для підтримки сімейних лікарів у всіх містах і районах області, у тому числі у м. Нікополі.
Програма «місцевих стимулів» спрямована на забезпечення медичних працівників первинної ланки (сімейних лікарів) пільговим проїздом, мобільним зв'язком, житлом, надбавками до заробітної плати, спеціалізованим автотранспортом та комп'ютерною технікою.
Протягом 2011 року у м. Нікополь свою кваліфікацію підвищили 21 лікар загальної практики - сімейної медицини, на що з місцевого бюджету було виділено 90 тис грн. У 2012 році на перекваліфікацію лікарів передбачені видатки у сумі    136 тис грн. Наразі у Нікополі працює 67 сімейних лікарів.

Громадська платформа з питань медичної реформи підбила перші підсумки своєї роботиГромадська платформа з питань медичної реформи була створена за ініціативи представників провідних громадських організацій регіону 7 травня 2012 року. Це перше в Україні об’єднання, мета якого забезпечити публічний діалог з населенням в усіх питаннях, що стосуються модернізації охорони здоров’я у Дніпропетровській області.    
24 травня члени Громадської платформи зустрілися з представниками ЗМІ, аби розповісти про перші результати своєї роботи.  
 «Наша діяльність полягає у постійному зборі та аналізі звернень громадян, формуванні на їх основі конкретних пропозицій щодо необхідних змін у роботі медичних закладів області. Усі зауваження населення передаються до членів Керуючого комітету, який здійснює керівництво процесом модернізації охорони здоров’я. Аби зібрати максимальну кількість пропозицій від населення, члени Громадської платформи постійно відвідують амбулаторії, особисто спілкуються з пацієнтами та медиками, збирають звернення на «гарячу лінію» - усе для того, щоб думка кожного була почута і врахована», - сказала голова Громадської платформи Світлана Харківська. 

Олександр Вілкул: «Дніпропетровщина додатково отримала з державного бюджету півмільярда гривень на підвищення соціальних стандартівПро це повідомив губернатор Олександр Вілкул, виступаючи на черговій сесії Дніпропетровської обласної ради. 
«Потужним імпульсом до підвищення стандартів життя наших громадян є Соціальні Ініціативи нашого Президента Віктора Федоровича ЯНУКОВИЧА, реалізація яких на Дніпропетровщині вже дає вагомі результати. І сьогодні ми розглядаємо питання про уточнення показників обласного бюджету саме в контексті подальшої реалізації Соціальних Ініціатив нашого Президента. Це дозволить посилити ефективність роботи з підвищення стандартів життя наших громадян. Обсяг додаткового ресурсу, який область отримала з державного бюджету, становить майже 500 млн грн. Перш за все, це кошти на збільшення фонду оплати праці і підвищення середньої заробітної плати працівникам бюджетної сфери - понад 106 млн грн.

Олександр Вілкул: «У 2012 році на заходи з модернізації житлово-комунального господарства Дніпропетровщини передбачено виділити понад 1 млрдПро це повідомив губернатор Олександр Вілкул, виступаючи на черговій сесії Дніпропетровської обласної ради, підбиваючи підсумки проходження минулого опалювального сезону і ставлячи завдання з підготовки житлово-комунального господарства області до нового опалювального сезону. 
«На Дніпропетровщині опалювальний сезон був своєчасно розпочатий і пройшов в стабільному режимі. Не було допущено перебоїв в енергозабезпеченні підприємств ЖКГ та резонансних подій, пов'язаних з тривалими перебоями в наданні житлово-комунальних послуг населенню. Цей результат досягнутий завдяки системній роботі та консолідації бюджетів всіх рівнів. Ми маємо позитивну, фактично дворазову, динаміку фінансування заходів з модернізації у сфері ЖКГ з бюджетів усіх рівнів», - сказав Олександр Вілкул.

Статистика постраждалих від вибухів у Дніпропетровську станом на 9.00, 25 травня 2012За даними головного управління охорони здоров’я Дніпропетровської облдержадміністрації станом на 9:00 25 травня на стаціонарному лікуванні перебувають 2 потерпілих внаслідок вибухів 27 квітня. Потерпілі знаходяться в обласній лікарні ім. Мечникова. 
Стан потерпілих задовільний. 
За завданням губернатора Олександра Вілкула всі постраждалі у повній мірі забезпечені необхідною медичною допомогою та вже отримали грошові виплати на свої рахунки.

За дорученням Олександра Вілкула Марія Пустова провела засідання колегії головного управління освіти і науки облдержадміністраціїЗа дорученням губернатора Олександра Вілкула заступник голови облдержадміністрації Марія Пустова провела засідання колегії головного управління освіти і науки облдержадміністрації. На нараді була розглянута низка питань. Зокрема, щодо підведення підсумків роботи закладів освіти в осінньо-зимовий період 2011/2012 року та визначення заходів з підготовки навчальних закладів області до сталого функціонування в осінньо-зимовий період 2012/2013 року.
У колегії взяли участь представники головного управління освіти і науки облдержадміністрації, обкому Профспілки працівників освіти і науки України, начальники управлінь, завідуючі відділами освіти міст та районів області, керівники закладів освіти області.

Вячеслав Задорожній провів офіційну зустріч із членами бізнес-місії Російської ФедераціїЗа дорученням губернатора Олександра Вілкула його заступник Вячеслав Задорожний провів офіційну зустріч із представниками ділових кіл регіонів Російської Федерації (РФ), що прибули на Дніпропетровщину в рамках україно-російського бізнес-форуму. Під час зустрічі Вячеслав Задорожний презентував  російській делегації інвестиційні можливості Дніпропетровщини та обговорив питання поглиблення взаємовигідного співробітництва між Дніпропетровським регіоном та Росією. 

Вячеслав Задорожний: «Міжнародна науково-технічна конференція «Сталий розвиток промисловості і суспільства» об’єднала більше 670 учасниківУ Кривому Розі відбулася міжнародна науково-технічна конференція «Сталий розвиток промисловості і суспільства». Захід об’єднав  більше 670 учасників з різних країн світу – освітян, науковців, студентів, представників великих промислових підприємств з Росії, Білорусії, Румунії, Швейцарії, Польщі, Марокко, Алжиру, Таджикистану та Німеччини.
Конференція була присвячена 80-річчю Дніпропетровської області та 90-річчю заснування Криворізького національного університету. У роботі конференції взяли участь провідні науковці вітчизняної науки – доктори технічних наук, професори Альберт Азарян, Павло Федоренко, Георгій Губін. 

« 1 2 ... 253 254 255 256 257 ... 339 340 »