Покров Суббота 20.04.24, 00:39
Сайт
Главная » Архив материалов
Вячеслав Задорожний провів нараду щодо наступного етапу відселення мешканців аварійних будинків, розташованих в районі Шамишиної балки За дорученням Олександра Вілкула перший заступник голови облдержадміністрації Вячеслав Задорожний провів нараду щодо наступного етапу відселення мешканців аварійних будинків, розташованих в районі Шамишиної балки у Дніпродзержинську. У нараді взяли участь начальник Головного територіального управління МНС України в Дніпропетровській області Віктор Бутківський, Дніпродзержинський міський голова Станіслав Сафронов та керівники профільних підрозділів облдержадміністрації.
Зсувні процеси на схилах Шамишиної балки є одним з найактуальніших техногенно-екологічних питань Дніпродзержинська. Найнебезпечніший – діючий зсув на правому, східному схилі Балки в районі вулиць Онищенка, Скаліка і Ціолковського.

Підведені підсумки обласного фестивалю художньої самодіяльності серед вихованців інтернатів «Повір у себе» Підведені підсумки обласного фестивалю художньої самодіяльності серед вихованців інтернатних закладів «Повір у себе». Цього року фестиваль присвячений 80-річчю створення Дніпропетровської області. У конкурсі взяли участь понад 900 вихованців 32 інтернатних закладів області. 

Фестиваль «Повір у себе» сприяє розвитку творчості дітей-інвалідів, дітей-сиріт, корекції захворювань, адаптації та реабілітації їх у суспільстві. Він вже став традиційним і проводиться понад 20 років поспіль. 
«Розвиток дитячих талантів, підтримка молодого покоління – це важливі інвестиції у майбутнє регіону. Губернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул з особливою увагою ставиться до програм, пов’язаних з освітою та самореалізацією молоді. Пильного та турботливого ставлення більше за інших потребують діти, позбавлені батьківського піклування, діти-сироти, діти з особливими потребами.

Олександр Вілкул у Відні презентував міжнародній бізнес-спільноті інвестиційний потенціал ДніпропетровщиниУ рамках масштабного роуд-шоу з презентації Дніпропетровщини на провідних світових бізнес-майданчиках голова облдержадміністрації Олександр Вілкул представив  інвестиційний потенціал регіону у Відні. Генеральна презентація Дніпропетровської області пройшла у Торговій палаті Австрії. Участь у заході взяв Посол України в Австрійській Республіці Андрій Березний, заступник голови облдержадміністрації Андрій Муксімов, міський голова Дніпропетровська Іван Куліченко, перший заступник Криворізького міського голови Костянтин Павлов, президент Дніпропетровської торгово-промислової палати Віталій Жмуренко, директор Дніпропетровського регіонального інвестиційного агентства Анатолій Комірний, представники австрійського і європейського бізнесу.

Статистика постраждалих від вибухів у Дніпропетровську станом на 9.00, 22 травня 2012Інформація про стан потерпілих
За даними головного управління охорони здоров’я Дніпропетровської облдержадміністрації станом на 9:00 22 травня на стаціонарному лікуванні перебувають 2 потерпілих внаслідок вибухів 27 квітня. Потерпілі знаходяться в обласній лікарні ім. Мечникова. 
Стан потерпілих: 2 – задовільний стан. 
За завданням губернатора Олександра Вілкула всі постраждалі у повній мірі забезпечені необхідною медичною допомогою та вже отримали грошові виплати на свої рахунки.

Визначені переможці ХХ ювілейного фестивалю-конкурсу на здобуття вищої театральної нагороди Придніпров’я «Січеславна-2012» У Дніпропетровську відбулося урочисте нагородження переможців ХХ ювілейного фестивалю-конкурсу на здобуття вищої театральної нагороди Придніпров’я «Січеславна-2011» – для майстрів сцени та «Надія Січеславни» – для творчої театральної молоді. Професійне журі визначило 35 переможців конкурсу. За дорученням голови Дніпропетровської облдержадміністрації Олександра Вілкула його заступник Марія Пустова та заступник голови обласної ради Андрій Шипко вручили нагороди.

На Дніпропетровщині перебуває легендарний Кубок Анрі Делоне – Кубок чемпіонату Європи з футболуНа Дніпропетровщині розпочав роботу експозиційний майданчик з Кубком Анрі Делоне (Кубок чемпіонату Європи з футболу).  Протягом дня у Дніпропетровську усі бажаючі мають нагоду біля ТРК «Пасаж» (пр. К.Маркса, 50) побачити легендарний трофей УЄФА ЄВРО – Кубок Анрі Делоне,  та зробити пам’ятні фото. 
У рамках роботи експозиційного майданчика відбулася презентація Кубку, були розіграні квитки на матч УЄФА ЄВРО 2012, а присутніх розважали символи Євро-2012 Славек та Славко. Особливу атмосферу футбольного свята створювали запальні виступи групи підтримки.

Представники Громадської платформи з питань медичної реформи відвідали Центр первинної медико-санітарної допомоги у Павлограді17 травня члени Громадської платформи та представники Дніпропетровської обласної ради відвідали 5 амбулаторій, які входять до складу Павлоградського Центру первинної медико-санітарної допомоги (ЦПМСД). 
Під час поїздки до ЦПМСД представники Громадської платформи оглянули приміщення амбулаторій та ознайомилися з умовами прийому пацієнтів. Також громадські активісти поспілкувалися з медичним персоналом, пацієнтами, обговорили план розташування кабінетів лікарів та зібрали пропозиції щодо підвищення якості надання медичної допомоги. Загалом пацієнти відзначили зручність розташування амбулаторій, що позитивно позначилося на якості медичного обслуговування. 
На основі отриманої інформації члени Громадської платформи склали перелік рекомендацій для кожної амбулаторії Павлограду. Наступним кроком стане розгляд цих рекомендацій медичними експертами та їх реалізація на практиці.


Олександр Вілкул поставив завдання в 2012 році оздоровити 5 тисяч ветеранів війниПро це під час селекторної наради з керівниками міст і районів області повідомив перший заступник голови облдержадміністрації Вячеслав Задорожний.
«Губернатор Олександр Вілкул поставив завдання перед керівниками міст і районів області максимально оздоровити в літній період цього року ветеранів. Зокрема, у 2012 році передбачено оздоровити близько 5 тисяч ветеранів війни. Також за завданням губернатора передбачено відремонтувати 136 осель інвалідів війни», - сказав Вячеслав Задорожний.

На Дніпропетровщині з 1 травня у рамках реалізації Соціальних ініціатив Президента України отримали підвищені пенсії 958 тис пенсіонерів.Про це під час селекторної наради з керівниками міст і районів області повідомив перший заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Вячеслав Задорожний.
«Президент України поставив перед нами ряд завдань щодо виконання соціальних ініціатив, які дозволять не тільки підняти добробут наших громадян, а й вийти на новий, європейський рівень соціальної політики. Уряд затвердив План заходів щодо їх виконання на цей рік. Під керівництвом губернатора Олександра Вілкула поставлені Главою держави завдання щодо реалізації соціальних ініціатив реалізуються чітко, в повному обсязі і в строк. Виконані всі організаційні та підготовчі роботи, і з 1 травня проведено перерахунок 958 тис пенсійних справ. Середній розмір підвищення пенсійних виплат складає 153 грн. Тільки за травень пенсіонери області додатково отримали 146,3 млн грн», - сказав Вячеслав Задорожний. 

Статистика постраждалих від вибухів у Дніпропетровську станом на 9.00, 21 травня 2012За даними головного управління охорони здоров’я Дніпропетровської облдержадміністрації станом на 9:00 21 травня на стаціонарному лікуванні перебувають 2 потерпілих внаслідок вибухів 27 квітня. Потерпілі знаходяться в обласній лікарні ім. Мечникова. 
Стан потерпілих: 1 – стан середньої тяжкості, 1 – задовільний стан. 
За завданням губернатора Олександра Вілкула всі постраждалі у повній мірі забезпечені необхідною медичною допомогою та вже отримали грошові виплати на свої рахунки.

« 1 2 ... 256 257 258 259 260 ... 339 340 »