Покров Пятница 29.03.24, 07:41
Сайт
Главная » Архив материалов
Роз'яснення щодо порядку державної реєстрації документів, що посвідчують право користування земельними ділянками.   Роз'яснення щодо порядку державної реєстрації документів, що посвідчують право користування земельними
ділянками.
Порядок державної реєстрації документів, які посвідчують право оренди, постійного користування або власності на земельні ділянки регулюється ст. 202 Земельного кодексу України та Постановою КМУ від 09.09.2009 р. № 1021 «Про затвердження порядків ведення Поземельної книги і Книги записів про державну реєстрацію державних актів на право власності на земельну ділянку та на право постійного користування земельною ділянкою, договорів оренди землі».
Відповідно до названої постанови КМУ на території Орджонікідзевської міської ради державну реєстрацію земельних ділянок та прав на них здійснює територіальний орган Держкомзему України – відділ Держкомзему у м.Орджонікідзе Дніпропетровської області.

На Дніпропетровщині контролюється науково обґрунтоване використання посівних площ та впроваджуються нові сучасні технології обробітку ґрунтуДля забезпечення врожаю 2012 року на Дніпропетровщині за завданням Олександра Вілкула контролюється науково обґрунтоване використання посівних площ та впроваджуються нові сучасні технології обробітку ґрунту. Про це йшлося під час виїзної наради щодо завершення в області весняно-польових робіт, яку губернатор Олександр Вілкул провів на базі ТОВ «ДАК» у Солонянському районі.
«Завдання влади – разом із сільгоспвиробниками і науковцями забезпечити необхідний обсяг врожаю, що дозволить забезпечити стабільні ціни на хліб і сільськогосподарську продукцію. Для цього на Дніпропетровщині застосовуються необхідні заходи. Зокрема, обласна влада створює умови для розвитку кластеру сільського господарства нашого регіону. А це, перш за все, контроль за дотриманням науково обґрунтованої структури посівних площ і впровадження нових технологій виробництва», – сказав Олександр Вілкул.

Статистика постраждалих від вибухів у Дніпропетровську станом на 9.00, 15 травня 2012За даними головного управління охорони здоров’я Дніпропетровської облдержадміністрації станом на 9:00 15 травня на стаціонарному лікуванні перебувають 4 потерпілих внаслідок вибухів 27 квітня, в тому числі 1 підліток. 3 потерпілих знаходяться в обласній лікарні ім. Мечникова, 1 -  в міській лікарні №6 (м. Дніпропетровськ). 
Стан потерпілих: 1 – стан середньої тяжкості, 3 – задовільний стан. 
За завданням губернатора Олександра Вілкула всі постраждалі у повній мірі забезпечені необхідною медичною допомогою та вже отримали грошові виплати на свої рахунки.

Сьогодні 15 травня відбудеться урочисте відкриття спортивних змагань «Динаміада-2012», що проходять за підтримки губернатора О. Вілкyла15 травня о 18:00 у міському паку ім. Лазаря Глоби за дорученням губернатора Олександра Вілкула його заступник Іван Ступак відкриє комплексні спортивні змагання «Динаміада-2012» серед збірних команд правоохоронних органів, рятувальних та інших спеціальних служб України. «Динаміада - 2012» - це змагання із гирьового спорту, міні-футболу та офіцерського триборства (стрільба, плавання та біг) за програмою комплексних змагань. 
«Динаміада» - традиційні спортивні змагання з олімпійських та службово-прикладних видів спорту, що проводить фізкультурно-спортивне товариство «Динамо». У змаганнях беруть участь кращі спортсмени Міністерства внутрішніх справ України, Міністерства надзвичайних ситуацій України, Служби безпеки України, Державної прикордонної служби України, Державної митної служби України, Державної податкової служби України, Державної пенітенціарної служби України, Управління Державної охорони України.

«Будівництво правобережних з’їздів з Кайдацького мосту, що є втіленням сучасних інженерних технологій України, вже виконано на 25%»Голова облдержадміністрації Олександр Вілкул провів виїзну робочу нараду щодо ходу будівництва правобережних з’їздів з Кайдацького мосту у Дніпропетровську. У нараді взяли участь заступники голови облдержадміністрації Іван Ступак та Геннадій Темник, Дніпропетровський міський голова Іван Куліченко, керівники профільних підрозділів облдержадміністрації та міськвиконкому Дніпропетровської міської ради, представники підрядних та проектувальних підприємств та організацій.

Статистика постраждалих від вибухів у Дніпропетровську станом на 9.00, 14 травня 2012За даними головного управління охорони здоров’я Дніпропетровської облдержадміністрації станом на 9:00 14 травня на стаціонарному лікуванні перебувають 6 потерпілих внаслідок вибухів 27 квітня, в тому числі 1 підліток. 5 потерпілих знаходяться в обласній лікарні ім. Мечникова, 1 -  в міській лікарні №6 (м. Дніпропетровськ). 
Стан потерпілих: 1 – стан середньої тяжкості, 5 – задовільний стан. 
За завданням губернатора Олександра Вілкула всі постраждалі у повній мірі забезпечені необхідною медичною допомогою та вже отримали грошові виплати на свої рахунки.

Статистика постраждалих від вибухів у Дніпропетровську станом на 9.00, 11 травня 2012За даними головного управління охорони здоров’я Дніпропетровської облдержадміністрації станом на 9:00 11 травня на стаціонарному лікуванні перебувають 7 потерпілих внаслідок вибухів 27 квітня, в тому числі 1 підліток. 5 потерпілих знаходяться в обласній лікарні ім. Мечникова, 1 -  в міській лікарні №6 (м. Дніпропетровськ), 1 – у лікарні швидкої допомоги    (м. Дніпропетровськ).
Стан потерпілих: 1 – стан середньої тяжкості, 6 – задовільний стан. 
За завданням губернатора Олександра Вілкула всі постраждалі у повній мірі забезпечені необхідною медичною допомогою та вже отримали грошові виплати на свої рахунки.

Володимир Семенюк: «Прийом заяв від пільгових категорій громадян на безкоштовне отримання телетюнера триває до 1 липня 2012 року»Прийом заяв від пільгових категорій громадян на безкоштовне отримання телетюнера - пристрою, який забезпечує прийом цифрового телевізійного сигналу - триває до 1 липня 2012 року. Для цього громадяни повинні подати відповідну заяву до місцевих управлінь праці та соціального захисту населення. Про це повідомив начальник головного управління праці та соціального захисту населення Володимир Семенюк.
Наразі на отримання  безкоштовного телетюнеру вже подали заяви більше 10 тис осіб. 

Олександр Вілкул відзначив кращих випускників-медалістів Дніпропетровщини Напередодні випускного вечора, який проходитиме 11 та 12 травня в усіх загальноосвітніх закладах Дніпропетровської області, голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул зустрівся з кращими випускниками Дніпропетровщини. Губернатор нагородив 35 випускників області (це кращі випускники 13 міст та 22 районів регіону), які мають високі досягнення у навчанні та посіли призові місця в обласних, всеукраїнських та міжнародних олімпіадах і конкурсах, дипломами облдержадміністрації та пам’ятними подарунками (електронними книгами). Цього навчального року в області випускається 22 тисячі 166 учнів 11-х класів, з них 1 378 учнів нагороджено медалями: 1044 – золотими, 334 – срібними.

Олександр Вілкул вручив нагороди 35 командам-переможцям Кубку Дніпропетровської області гри «Що? Де? Коли?» серед учнівської молодіГубернатор Олександр Вілкул вручив нагороди 35 командам-переможцям Кубку Дніпропетровської області гри «Що? Де? Коли?» серед учнівської молоді. Олександр Вілкул провів зустріч з учасниками Кубку Дніпропетровської області гри «Що? Де? Коли?» серед учнівської молоді. 35 команд, які здобули перемогу в турнірі у своєму місті чи районі, отримали від губернатора обласні нагороди. Ігри проходили в рамках губернаторського проекту «Розвиток інтелектуального руху в Дніпропетровській області» у березні-квітні цього року та складалися з двох етапів: на рівні навчальних закладів, а потім – районів, міст та області. Загалом у грі взяли участь близько 55 тисяч юних інтелектуалів шкіл та технікумів області.

« 1 2 ... 260 261 262 263 264 ... 339 340 »