Покров Вторник 23.04.24, 09:56
Сайт
Главная » Архив материалов
У павлоградських лікарнях вдвічі збільшилось фінансування на медикаменти та у три рази на харчування12 квітня у Павлоградській міській лікарні № 4  відбулося обговорення  медичної реформи. На зустрічі були присутні медичні працівники, пацієнти, депутати міської ради та представники громадських організацій.                                                                                                                              
«Ми дуже чекали перших результатів медичної реформи. Тепер результати говорять самі за себе. У 2012 році у порівнянні з минулим роком у два рази збільшилось фінансування на забезпечення медикаментами та у три рази на харчування для пацієнтів лікарні. Це ті зміни, які вже відчули на собі пацієнти. У нас,  медиків, з’явилась реальна можливість підвищити якість медичного обслуговування. Сьогодні це  найголовніше» - сказала головний лікар Павлоградської міської лікарні №4 Марина Костюкова. 

Судья, сбивший насмерть пешехода, лежит в кардиологии. Трагедия произошла на Днепропетровщине как раз на ПасхуТрагедия произошла на Днепропетровщине как раз на Пасху. И служитель Фемиды повел себя не только против заповедей Божьих, но и против человеческих законов. Главный судья города Орджоникидзе, 53-летний Анатолий Гордиенко, который 14 апреля сбил насмерть пешехода на трассе Орджоникидзе - Шолохово (Никопольский район Днепропетровской области), сейчас лежит в своей горбольнице в отделении кардиологии. А родственники 35-летнего погибшего Алексея Сыпко даже не могут добиться от милиции имя виновника ДТП. Ведь официальное следствие пока возбудило уголовное дело по факту гибели человека, а не против председателя городского суда Орджоникидзе. Потому что заводить уголовное дело в отношении судьи имеет право лишь Генпрокуратура (а дело пока находится в межрайонной прокуратуре - Прим. авт.)

15 апреля 2012 года в милицию поступило сообщение о том, что на автодороге «Шолохово – Орджоникидзе» был обнаружен труп мужчины15 апреля 2012 года в милицию поступило сообщение о том, что на автодороге «Шолохово – Орджоникидзе» был обнаружен труп мужчины. 
Выездом на место происшествия было установлено, что телесные повреждения, находящиеся у мужчины, относятся к категории ДТП. В ходе осмотра места аварии были найдены объекты, а именно часть бампера и боковое зеркало, принадлежащие автомобилю Мерседес серого цвета.

У Дніпропетровську відбулась урочиста зустріч Міжнародного Автопробігу ветеранів повітряно-десантних військ «Дорогой Победы, где имя МаргелоУ Дніпропетровську відбулась урочиста зустріч Міжнародного Автопробігу ветеранів повітряно-десантних військ «Дорогой Победы, где имя Маргелова свято!». За дорученням губернатора Олександра Вілкула заступник голови облдержадміністрації Марія Пустова привітала учасників Автопробігу та взяла участь у покладанні квітів до пам'ятника легендарного командувача ВДВ Василю Маргелову. Захід проходить з нагоди 67-річниці Дня Великої Перемоги.
Автопробіг присвячений пам'яті командувача повітряно-десантними військами в 1954-1959 і 1961-1979 роках, Героя Радянського Союзу (1944), лауреата Державної премії СРСР (1975) Василя Маргелова. Він проходить третій рік поспіль. В рамках цього заходу планується відвідати всі місця його бойової слави та фінішувати в Берліні.

На Дніпропетровщині за завданням губернатора Олександра Вілкула починається підготовка до наступного опалювального сезонуПро це повідомив заступник голови облдержадміністрації Геннадій Темник під час селекторної наради з підбиття підсумків проходження опалювального сезону осінньо-зимового періоду 2011-2012 років. У нараді взяли участь керівники міст та районів області, начальники профільних структурних підрозділів облдержадміністрації, представники обласних енергопостачальних організацій, дорожніх служб та облСЕС.
«Підготовка до наступного опалювального сезону на Дніпропетровщині починається одразу після завершення попереднього – це принцип роботи обласної влади під керівництвом губернатора Олександра Вілкула. Такий підхід забезпечує ефективний результат – стабільне проходження опалювального сезону.

Промисловий і діловий потенціал Дніпропетровської області викликає підвищений інтерес Європейського СоюзуСеред регіонів країн, які не є членами Європейського Союзу, Дніпропетровщина першою провела генеральну презентацію свого економічного та інвестиційного потенціалу в Комітеті Регіонів ЄС у Брюсселі. Презентацію, яка пройшла під гаслом «Де пульсує нова енергія України», європейській бізнесовій та політичній спільноті представив губернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул. 
Незважаючи на великодні канікули, які ще тривають в Західній Європі, інтерес до Дніпропетровського регіону виявив не лише європейський бізнес, але і європейський політикум.

Олександр Вілкул привітав працівників ракето-космічної галузі Дніпропетровщини з відзначенням їх державними нагородами до професійного святаПрезидент України Віктор Федорович Янукович наказом від 12 квітня у Всесвітній день авіації та космонавтики відзначив високими державними нагородами працівників ракето-космічної галузі Дніпропетровщини за значний внесок у розвиток галузі, багаторічну сумлінну працю та високу професійну майстерність:

Заступник голови облдержадміністрації Іван Ступак перевірив умови, в яких служитимуть призовники у військових частинах ДніпропетровщиниЗа дорученням губернатора Олександра Вілкула його заступник Іван Ступак зустрівся із військовими 25-ї окремої Дніпропетровської повітрянодесантної бригади 6-го гвардійського армійського корпусу та перевірив умови проходження строкової служби призовників. 10 квітня сюди було направлено 42 зі 100 перших призовників, відправлених на строкову військову службу у 2012-му році. 
25-а окрема Дніпропетровська повітрянодесантної бригада є складовою частиною аеромобільних військ Сухопутних військ Збройних Сил України. Ця частина є унікальною за своїм призначенням (підготовлена для самостійних дій у тилу противника) та озброєнням (має у своєму складі БМД-1, БМД-2, БТР-Д, 2С9 "Нона”) та може десантуватися у повному складі з технікою та особовим складом для виконання отриманого завдання.

Олександр Вілкул презентував європейській бізнесовій і політичній спільнотам інвестиційний потенціал і можливості ДніпропетровщиниГолова Дніпропетровської облдержадміністрації презентував у Брюсселі (Королівство Бельгія) інвестиційний потенціал, можливості та переваги участі європейського бізнесу в інвестиційних проектах  Дніпропетровської області. Генеральна презентація Дніпропетровщини пройшла в конференц-залі Комітету Регіонів Європейського Союзу. 
У заході взяли участь Генеральний Секретар Комітету Регіонів ЄС Герхард Шталь, Представник України у ЄС  Костянтин Єлісєєв, Представник Європейської Комісії з питань торгівлі Філіп Куіссон, депутати Європейського парламенту Павло Коваль та Милослав Рансдорф, голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод, представники Європейської Бізнес Асоціації, Асамблеї Європейських Регіонів та Дніпропетровського регіонального інвестиційного агентства. 

Дніпропетровщина відзначила Міжнародний день визволення в'язнів фашистських концтаборівЗа дорученням губернатора Олександра Вілкула заступник голови облдержадміністрації Марія Пустова взяла участь в урочистостях з нагоди Міжнародного дня визволення в'язнів фашистських концтаборів, який щорічно відзначається 11 квітня. У Будинку органної та камерної музики відбувся святковий концерт для понад 200 членів Української спілки в'язнів-жертв нацизму та активістів ветеранського руху в'язнів концтаборів.
«Сьогодні ми зібрались вшанувати подвиг мужніх людей, які зуміли вистояти у фашистському полоні. Найкращою шаною тим, хто загинув, має бути пам'ять про них та молитва, а тим, хто вижив – повсякденна турбота. Як зазначив наш Президент Віктор Янукович у своєму зверненні, згадуючи про полеглих, ми повинні дбати про тих, хто у нацистському рабстві переміг смерть, повернувся додому і розбудовував країну заради прийдешніх поколінь. Низько вклоняюся вам, дорогі ветерани. Бажаю вам міцного здоров'я, благополуччя, душевного тепла й добробуту на довгі роки», - сказала Марія Пустова під час урочистостей.

« 1 2 ... 271 272 273 274 275 ... 339 340 »