Покров Четверг 25.04.24, 01:02
Сайт
Главная » Архив материалов
Губернатор поставив завдання засіяти зерновими не менше 60% від загальної площі посівівЗа дорученням голови облдержадміністрації Олександра Вілкула його заступник Олександр Любович провів науково-практичну конференцію на тему «Виробництво зерна у Дніпропетровській області в умовах 2012 року, резерви та перспективи». 
У роботі конференції взяли участь голови райдержадміністрацій, начальники районних управлінь агропромислового розвитку, керівники сільгосппідприємств та фермерських господарств, науковці. 
Звертаючись до присутніх, Олександр Любович зазначив: «У 2011 році завдяки спільним діям обласної влади та аграріїв регіону в області зібрано 3,5 млн тонн зерна.

Напередодні 80-річчя області ще 30 родин Дніпропетровщини отримали нові квартириГенеральний прокурор України Віктор Пшонка, голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул, прокурор Дніпропетровської області Наталія Марчук та Дніпропетровський міський голова Іван Куліченко вручили ключі новоселам нового будинку у Дніпропетровську. Сьогодні 30 квартир отримали працівники прокуратури області. 
«Я з великим задоволенням присутній на сьогоднішньому святі. Для нас з вами велика радість, що такий чудовий будинок реконструйовано за дуже короткий час. А головне, що сьогодні сюди увійдуть із щасливими посмішками люди – працівники прокуратури.

 Керівництво Дніпропетровської області приділяє велику увагу оснащенню медичних закладів Керівництво Дніпропетровської області приділяє велику увагу оснащенню медичних закладів Головний спеціаліст з дитячої онкології головного управління охорони здоров'я Дніпропетровської облдержадміністрації Наталія Дементьєва повідомила, що в останні роки ситуація з забезпеченням лікарень обладнанням і ліками покращилася. Про це вона заявила на прес-конференції в ІА "Міст-Дніпро".
"Дніпропетровська обласна дитяча клінічна лікарня є однією з найкращих у своїй сфері в Україні з оснащення та кадрового складу. Всі необхідні ліки надходять до нас централізовано, частина з них закуповується за державними програмами, частина - за кошти обласного бюджету. У 2011 році губернатор Олександр Вілкул відкрив новий корпус лікарні, де розташовано гематологічне відділення. Для нього за рахунок обласного бюджету було закуплено необхідне обладнання. Тепер діти перебувають у світлих просторих кімнатах разом зі своїми батьками.

Щосуботи і щонеділі в регіоні проходять сільськогосподарські ярмарки за цінами виробниківЗа дорученням голови облдержадміністрації Олександра Вілкула в області регулярно проводяться сільськогосподарські ярмарки. На ярмарках жителі області мають можливість придбати якісну сільськогосподарську продукцію та продукти харчування за цінами виробників.
У 2012 році за ініціативи голови облдержадміністрації Олександра Вілкула в Дніпропетровську, районних центрах і містах області продовжено проведення щотижневих (щосуботи, щонеділі) ярмаркових заходів із залученням виробників сільськогосподарської продукції та продовольчих товарів. 

Марія Пустова: «За підсумками 2011 року на Дніпропетровщині легалізовано понад 8,5 тисяч робочих місць»За підсумками 2011 року на Дніпропетровщині легалізовано понад 8,5 тисяч робочих місць, в бюджет додатково надійшло понад 3,3 млн грн., до Пенсійного фонду України – 1,7 млн грн. 1165 роботодавців області підвищили заробітну плату працівникам. Про це повідомила заступник голови облдержадміністрації Марія Пустова під час наради, яку вона провела за дорученням губернатора Олександра Вілкула з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення.

Пройшов обласний конкурс «З любов'ю у серці» на радіо «Європа+У рамках святкування 80-річчя Дніпропетровської області за підтримки губернатора Олександра Вілкула пройшов обласний конкурс «З любов'ю у серці» на радіо «Європа+». Загалом за підсумками конкурсу було визначено 12 переможців. 
Для участі в конкурсі молодим людям потрібно було розповісти у прямому ефірі вірш або зворушливу історію про кохання. Також хлопці та дівчата мали можливість освідчитись в коханні своїм коханим або виконати авторську пісню. Найкреативніші та найоригінальніші виконавці були нагороджені солодкими подарунками. Загалом у конкурсі взяли участь понад 150 молодих людей.

Борис Жебрівський: «Дніпропетровщина є одним з ключових майданчиків виконання завдань нашого ПрезидентаБорис Жебрівський: «Дніпропетровщина є одним з ключових майданчиків виконання завдань нашого Президента Віктора Федоровича Януковича з модернізації освіти»
  16 лютого цього року під головуванням заступника Міністра освіти та науки, молоді та спорту України Бориса Жебрівського пройшла відеоконференція з освітянами та представниками громадськості з Дніпропетровської, Харківської, Львівської областей та Києва. 
Під час відеоконференції розглядалися питання щодо забезпечення якості освіти, зокрема в сільських районах регіонів та створення нового стандарту освіти для учнів 5-9 класів.

Геннадій Темник: «За останні два роки на Дніпропетровщині підвищено охоплення пасажирськими перевезеннямиГеннадій Темник: «За останні два роки на Дніпропетровщині підвищено охоплення пасажирськими перевезеннями населених пунктів області з 80% до 97%»
За дорученням губернатора Олександра Вілкула заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Геннадій Темник провів робочу нараду з актуальних питань у сфері здійснення пасажирських перевезень. Участь у нараді також узяли виконуючий обов’язки президента всеукраїнської асоціації автомобільних перевізників, Народний депутат Верховної Ради України, член Комітету ВР України з питань транспорту та зв’язку Ігор Шкіря та керівники підприємств перевізників області.

При рості промислового виробництва в 5% зменшилося споживання газу та електроенергіїОлександр Вілкул: «Завдяки впровадженню енергозберігаючих технологій у 2011 році на Дніпропетровщині при рості промислового виробництва в 5% зменшилося споживання газу та електроенергії на одиницю виробленої продукції» 
Про це голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул повідомив на засіданні Регіонального комітету з економічних реформ, який пройшов у місті Верхньодніпровськ Дніпропетровської області.
 Посилення енергетичної безпеки України за рахунок впровадження сучасних енергозберігаючих технологій та диверсифікації енергопостачання – головний пріоритет державної політики, який визначив Президент України Віктор Янукович. У рамках Комплексної стратегії розвитку Дніпропетровщини розроблена й активно реалізується Регіональна програма енергоефективності

Переоснащення очисних споруд дозволили покращити якість питної води для 2,5 млн жителів областіОлександр Вілкул: «Реалізовані за 2010-2011 роки проекти з технічного переоснащення водопровідних очисних споруд дозволили покращити якість питної води для 2,5 млн жителів Дніпропетровщини»
Про це голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул повідомив на засіданні Регіонального комітету з економічних реформ, який пройшов у місті Верхньодніпровськ Дніпропетровської області
«У загальній структурі обсягу води, що постачається споживачам області, 70% виробляється підприємствами «Дніпроводоканал», «Аульський водовід» та «Кривбаспромводопостачання». Тому в рамках Регіональної програми з покращення якості питної води саме з цих водопровідних комплексів було розпочато системну реконструкцію очисних споруд.

« 1 2 ... 294 295 296 297 298 ... 339 340 »