Покров Пятница 19.04.24, 08:54
Сайт
Главная » Архив материалов
О.Вілкул: «За період сильних морозів у Дніпропетровській області в пунктах обігріву надано допомогу більше, ніж 1300 жителям областіНа період сильних морозів у Дніпропетровській області  за завданням губернатора Олександра Вілкула розгорнуто роботу 126 стаціонарних та 32 мобільних пунктів обігріву населення, зокрема соціально незахищених груп громадян, у тому числі й тих, які не мають постійного місця проживання. З 26 січня через пункти обігріву на Дніпропетровщині пройшли й отримали медичну та психологічну допомогу понад 1300 осіб. За останні три доби медичну допомогу отримали 84 особи, з них 32 – знаходяться на лікуванні. Голова облдержадміністрації Олександр Вілкул перевірив роботу одного з таких пунктів, що у Дніпропетровську на площі Островського. «Через різке зниження температури та погіршення погодних умов обласна влада організувала в містах і районах роботу пунктів обігріву для населення та соціально незахищених груп громадян, зокрема, тих, хто не має місця постійного проживання.

Податкова міліція Дніпропетровщини визначила пріоритетні напрями роботи на 2012 рік У рамках Комплексної стратегії розвитку Дніпропетровщини з ініціативи губернатора Олександра Вілкула реалізується регіональна Програма профілактики правопорушень на 2011-2015 роки.  У рамках цієї програми в 2011 році обласна влада забезпечила ефективну взаємодію з правоохоронними та контролюючими органами регіону щодо зміцнення законності, у тому числі й в економічній сфері. Зокрема, Податковою міліцією Дніпропетровської області в 2011 році викрито 461 злочин у сфері оподаткування, з яких 395 злочинів є тяжкими та особливо тяжкими. За підсумками року до суду було направлено 356 кримінальних справ, за якими відшкодовано 66 млн грн нанесених державі збитків.Також Податковою міліцією області разом з підрозділами податкового контролю юридичних осіб встановлено 120 фактів необґрунтованої заявки на відшкодування ПДВ з бюджету.

Сімейних лікарів Дніпродзержинська навчатимуть харківські спеціалістиУ лютому 2012 року до Дніпродзержинська приїдуть провідні викладачі Харківської медичної академії післядипломної освіти. На базі медичних закладів Дніпродзержинська вони будуть проводити піврічні курси перекваліфікації лікарів у спеціалістів загальної практики – сімейних лікарів. Планується, що на цих заняттях перекваліфікацію пройдуть 40 лікарів – колишніх терапевтів, педіатрів та інших фахівців. Навчання проходитиме без відриву від повсякденної роботи лікарів: до обіду вони прийматимуть пацієнтів, а після прийому освоюватимуть нові професійні навички. «У рамках модернізації системи охорони здоров’я, яка є важливою складовою Програми реформ Президента України Віктора Януковича, в області активними темпами проходить підготовка висококваліфікованих спеціалістів загальної практики. Протягом 2010-2011 років в області спеціальну підготовку пройшли 404 сімейних лікаря.

Олександр Вілкул звернувся з ініціативою до місцевих та районних органів владиОлександр Вілкул звернувся з ініціативою до місцевих та районних органів влади області організувати з 30 січня 2012 року  додаткові канікули для учнів 1- 4 класів. У зв'язку зі зниженням температури навколишнього середовища голова облдержадміністрації Олександр Вілкул звернувся з ініціативою до місцевих та районних органів влади області організувати з 30 січня 2012 року  додаткові канікули для учнів 1- 4 класів. Навчальний процес для учнів 1- 4 класів почнеться після стабілізації температури.

Шановні Орджонікідзевці! У зв’язку з різким похолоданням та з метою соціального захисту громадян, якіне мають місця проживання та не мають коштів для існування тимчасовоза адресами:- вул. Тельмана, 13,- вул. Київська 9 (сел. Руднік),- в районі АТБ (36 м-район)цілодобово працюють пункти обігріву, де можна цим людям обігрітися та отримати гарячу їжу. Якщо Ви зустріли або знаєте таких людей, – посовітуйте їм звернутись за вказанимиадресами.Довідки за телефоном 4-23-14

За підтримки голови облдержадміністрації Олександра Вілкула у Кривому Розі пройшов фінал гала-концерту десятого ювілейного фестивалю «Квітка надії». Захід присвячений дитячій, юнацькій та молодіжній народній творчості. Фестиваль зібрав кращих солістів, дуети, фольклорні, інструментальні та хореографічні колективи Криворіжжя. Цього року він присвячений 80-річчю з Дня заснування Дніпропетровської області. В урочистостях взяли участь Криворізький міський голова Юрій Вілкул, голова Центрально-Міської районної в місті ради Ірина Салтовська.


Шановні мешканці області!Управління з питань надзвичайних ситуацій Дніпропетровської облдержадміністрації закликає громадян бути обачними та обережними у зв'язку зі зниженням температури і підвищенням ризику переохолодження.
За даними МНС України в Донецькій області від переохолодження вже загинуло 25 чоловік!
По можливості, відмовтесь від прогулянок, полювання, риболовлі, туристичних походів та інших видів активного відпочинку. Обмежте пересування, особливо в сільській місцевості, і взагалі, без крайньої необхідності не покидайте помешкань.


В кожному місті та районі Дніпропетровської області працюватимуть пункти обігріву людейОлександр Вілкул: «У зв’язку з очікуваним зниженням температури повітря в кожному місті та районі Дніпропетровської області працюватимуть пункти обігріву людей»
  Цими вихідними в області очікується зниження температури до – 24 градусів. У зв’язку з цим голова облдержадміністрації – начальник служби Цивільного захисту області Олександр Вілкул видав наказ про розгортання у всіх містах і районах області 126 стаціонарних і 36 пересувних (наметових) пунктів обігріву, де люди можуть прийти і обігрітися, отримати консультацію, якщо потрібно, і випити гарячого чаю.


Модернізація охорони здоров’я: «швидкі» стануть більш оперативнимиЦього року в бюджеті Дніпропетровської області передбачені кошти на придбання близько 90 машин екстреної допомоги марок Peugeot і Ford. Таким чином оперативність та якість надання екстреної допомоги значно підвищиться, що допоможе зберегти життя та здоров’я населенню Дніпропетровщини.
Поповнення автопарку збільшується у зв'язку з реалізацією на Дніпропетровщині проекту модернізації охорони здоров'я, в рамках оголошеної президентом України Віктором Януковичем реформи медичної галузі

на шахті «Степова» ПАТ «ДТЕК Павлоградвугілля» кількість шкідливих викидів підприємства в атмосферу зменшилась у 6 разів»Олександр Вілкул: «Завдяки введенню в експлуатацію модернізованої котельні на шахті «Степова» ПАТ «ДТЕК Павлоградвугілля» кількість шкідливих викидів підприємства в атмосферу зменшилась у 6 разів»
За дорученням голови облдержадміністрації Олександра Вілкула начальник управління паливно-енергетичного комплексу облдержадміністрації Едуард Кирпичов увів в експлуатацію модернізовану котельню блоку № 2 та систему очищення димових газів на котельні блоку № 2 ВСП "Шахта "Степова” ПАТ "ДТЕК Павлоградвугілля”.

« 1 2 ... 301 302 303 304 305 ... 339 340 »