Покров Пятница 19.04.24, 15:45
Сайт
Главная » 2011 » Август » 19 » Дніпропетровщина визнана регіоном-лідером з виробництва кращих вітчизняних товарів у 2011 році та отримала найвищу нагороду виставки «Барвис
01:12
Дніпропетровщина визнана регіоном-лідером з виробництва кращих вітчизняних товарів у 2011 році та отримала найвищу нагороду виставки «Барвис

На загальнодержавній виставці «Барвиста Україна» Дніпропетровщина була відзначена найвищою нагородою – Золотим символом і дипломом виставки «Барвиста Україна» і отримала найвищий статус для регіонів-переможців конкурсу: «Регіон – лідер з виробництва кращих вітчизняних товарів 2011 року».
Експозиція Дніпропетровської області на виставці є найбільшою за площею – 456 квадратних метрів.
«Експозиція Дніпропетровської області – це парад досягнень нашого регіону. На виставці «Барвиста Україна» та в конкурсі «Кращий товар року» наша область представляє 56 підприємств і 65 видів продукції. Це найбільш представницька і змістовна експозиція на виставці. Ми презентуємо в першу чергу ті знакові проекти, процеси, ідеї, досягнення, які сьогодні стають новою візитною карткою регіону», – прокоментував нагородження голова ОДА Олександр Вілкул. 
Він додав, що на виставці в цьому році регіон представив ряд прогресивних проектів. Це, зокрема, напрацювання в якості пілотного регіону з модернізації системи охорони здоров'я. Область презентує свої підходи у проведенні роз'яснювальної роботи щодо земельної реформи. На виставці представлено досвід у сфері дебюрократизації дозвільних процедур і адмінпослуг влади, презентовано роботу Регіонального інвестиційного агентства.
Прем'єр-міністр Україна Микола Азаров, оглядаючи експозицію Дніпропетровської області на виставці «Барвиста Україна», відзначив численні досягнення регіону. Він зазначив, що системна робота, яку демонструє Дніпропетровська область, є прикладом для інших регіонів. Зокрема, це стосується регіонального інвестиційного агентства та реалізації великих інфраструктурних проектів (будівництво об'їзної дороги та метро). Цим проектам держава надає підтримку, розуміючи їх значення для регіону та України в цілому.
«Микола Янович Азаров високо оцінив експозицію Дніпропетровської області. Були серйозні розмови з інфраструктурних проектів, по перспективі наступного року у нас дуже хороші результати», – сказав Олександр Вілкул після тривалого спілкування із Премєр-міністром України Миколою Азаровим під час огляду експозиції Дніпропетровщини. 

Довідка:
Загальноукраїнська виставкова акція «Барвиста Україна» присвячена 20-й річниці незалежності України та проходитиме з 16 по 19 серпня в Національному комплексі "Експоцентр України”. Експозиція Дніпропетровщини представлена на 456 кв м. Минулого року область була представлена на 240 кв м. 
Важлива складова загальнодержавної виставкової акції «Барвиста Україна» є сьомий Всеукраїнський конкурс-виставка «Кращий вітчизняний товар 2011 року», який є важливим інструментом утвердження та просування української продукції на світові ринки.
У 2011 році в Конкурсі взяли участь понад 200 провідних підприємств України. Підприємства Дніпропетровщини отримали 64 медалі та 4 «Золотих» символів Конкурсу зі статусом «Виробник кращих вітчизняних товарів 2011 року». Золоті символи отримали ПАТ «Дніпровський металургійний комбінат ім. Ф.Е. Дзержинського», ПАТ «ВЕСТА-Дніпро», ПАТ «Євраз-Дніпропетровський металургійний завод ім. Петровського» та ТОВ «НВО «Дніпрофмаш».

Управління преси та інформації облдержадміністрації
Категория: Область | Просмотров: 752 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar