Покров Суббота 20.04.24, 08:54
Сайт
Главная » 2011 » Сентябрь » 6 » Танцювальна збірна Дніпродзержинська гідно представлятиме Дніпропетровську область в наступних етапах шоу «Майданс-2»
15:37
Танцювальна збірна Дніпродзержинська гідно представлятиме Дніпропетровську область в наступних етапах шоу «Майданс-2»

На прес-конференції в інформаційному агентстві «Мост-Дніпр» учасники Дніпродзержинської команди «Майданс-2» розповіли подробиці свого першого виступу в Києві та поділилися подальшими планами.

Під час прес-конференції в ІА «Мост-Дніпр» учасники танцювальної збірної Дніпродзержинську разом з головним адміністратором «Майданса» у Дніпродзержинську Оленою Шевченко та заступником мера Дніпродзержинська Сергієм Павлюком відповіли на запитання журналістів та подякували за підтримку губернатору Дніпропетровщини Олександру Вілкулу та всім жителям Дніпропетровської області, які голосували за них на шоу «Майданс-2».

«Завдяки підтримці Олександра Вілкула з’явилася можливість об’єднати в команду Дніпродзержинська молодь з різних міст Дніпропетровської області. Така єдність молодого покоління Дніпропетровщини допомогла нам чудово виступити в першому етапі шоу. Тож будемо робити все можливе, щоб якнайраще представляти наш регіон і в подальших ефірах», - сказав заступник мера Дніпродзержинська Сергій Павлюк.

 «Ми були впевнені, що наш виступ буде видовищним і сподобається глядачам. Дніпродзержинська збірна продовжить наполегливо тренуватись і не розчарує їх і в наступних ефірах!» , – сказала Олена Шевченко.

 Підтримали свого наставника і учасники збірної Дніпродзержинська: «Ми вперше приймаємо участь у такому конкурсі. Але ми постійно тренувалися, тож вірили, що чудово виступимо в Києві. Дуже вдячні всій Дніпропетровщині, що голосували за нас на «Майдансі». Обіцяємо і надалі гідно виступати за наш регіон».

Наразі Дніпродзержинска збірна готується до наступного виступу в Києві, який відбудеться 24 вересня.

Категория: Область | Просмотров: 622 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar