Покров Суббота 20.04.24, 18:06
Сайт
Главная » 2011 » Сентябрь » 6 » Танцювальна збірна Дніпродзержинська та всієї Дніпропетровщини пройшла в другий тур шоу «Майданс-2»
15:35
Танцювальна збірна Дніпродзержинська та всієї Дніпропетровщини пройшла в другий тур шоу «Майданс-2»

Успішний виступ танцювальної команди Дніпродзержинська на першому ефірі «Майданс-2», забезпечив їй участь у наступному турі шоу.

3 вересня на першому етапі шоу «Майданс-2» збірна Дніпродзержинська, яка об’єднала в собі молодь з всієї Дніпропетровської області, представила феєричний танець з назвою «Задзеркалля».

Завдяки підтримці губернатора Дніпропетровщини Олександра Вілкула Дніпродзержинська команда була забезпечена костюмами та атрибутикою для номеру. Таким чином поєднання танцювальних талантів нашої молоді та оригінального антуражу зробило виступ збірної Дніпродзержинська одним з найяскравіших моментів першого етапу конкурсу.

Танець хлопців та дівчат з Дніпропетровської області вразив і жюрі конкурсу, і глядачів з всієї України. Тож збірна Дніпродзержинська отримала високі бали глядацького голосування і впевнено пройшла в другий тур шоу «Майданс-2».

«Щиро дякую Олександру Вілкулу за підтримку нашої команди», – сказала тренер-хореограф Дніпродзержинської збірної Тетяна Шестак, – «Ми були впевнені, що наш виступ буде видовищним і сподобається глядачам. Дніпродзержинська збірна продовжить наполегливо тренуватись і не розчарує їх і в наступних ефірах!»

За завданням Олександра Вілкула підготуватись до виступу на найбільш масштабному танцювальному шоу країни команді з Дніпродзержинська допомогла обласна організація Партії регіонів. За виділені нею кошти були сплачені проїзд, проживання та харчування для учасників команди з інших міст Дніпропетровщини під час тренування в Дніпродзержинську. Також вони виділили автобус для 60 найактивніших вболівальників, які змогли підтримати Дніпродзержинську збірну в Києві.

«Участь Дніпродзержинської команди в «Майдансі-2» – це можливість не тільки продемонструвати всій країні таланти нашої молоді, а й пропагувати культуру спорту та здорового способу життя серед молодого покоління. Тож ми і надалі будемо надавати всебічну підтримку Дніпродзержинській збірній», – підкреслив Олександр Вілкул.

Дніпродзержинська танцювальна команда вже почала готувати новий феєричний номер до наступного етапу шоу, який відбудеться 24 вересня в Києві.

Категория: Область | Просмотров: 615 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar